pátek 30. prosince 2016

Peletovací lis s drtičem

Pokud jste si mysleli, že peletovací lisy nevyužijete u rodinného domu nebo malé farmy, přesvědčíme vás, že tomu už tak není. Ukážeme si peletovací lis , jehož předností je nejen nízká pořizovací cena, ale i jeho konstrukční řešení, díky kterému není jeho hmotnost příliš velká a velmi dobře se s ním manipuluje. M-2s Drtičem , 44czk, 44czk, 44czk, 44czk. Nedajte sa oklamat predajcami co vas klamu a klamu, ked lis nefunguje nic s tym nespravite.


Predajca vam skratka povie zly material alebo ste. Pelety jsou ekologické a ekonomické palivo budoucnosti.

Na lisu můžete vyrábět také krmné směsi (granule) pro zvířata, králíky, slepice, koně, krávy a další hospodářské zvířata. Live demonstrations and examples of making your own wood pellets for your pellet stove for free, from sawdust, recycled paper, even pizza boxes. Peletovaci lis po zábehu prvá skúška.


This feature is not available right now. Please try again later. Bezkonkurenční ceny a upřímné přímé jednání, je naše politika v prodeji. Lisy Green Energy PROFI se často využívají pro peletovací linky a to především u modelů GE 30 GE 400.


Jedná se o lis určený hlavně na piliny, točí se rolny a matrice je napevno.

Motor je zprevodovan jednak kevlarovym řemenem (jen cena řemenu s řemenicemi je tisíc) aby se nemohlo stát, že se stroj zastaví. PROFI je určena k peletování jak pro domácnosti, tak v drobných firmách, tak i pro sériovou výrobu. Diskuze a fórum na téma rodinné domy, stavba, zahrada, bazény, interiér, kuchyně, koupelna, ložnice, design. Použití určitého modelu závisí na použitém materiály. Například pro truhláře se doporučuje lis JGE 15 který má motor o příkonu kW.


Na uvedeném lisu lze lisovat dřevěné pelety. Poznáte to především u zemědělských odpadů a přesušených odpadů s příměsemi prachu, dřevotřísky a MDF. Zašleme Vám jej poštou na vyzkoušení.


Máte více zakázek a tím i odpadu a výkon lisu vám nestačí? Lis na pelety, Granulační lis. CRC 4(2in1) Univerzální hořák na pelety. Teplovzdušná peletová kamna.


Součástí uklidňovací komory je aspirace, která odsává uklidňovací komoru společně s kladivovým drtičem. Odsávaný prach se vzduchem je separován přes aspiraci, která pomoci filtračních rukávců vyseparuje vzduch s unášeným materiálem. Zpracuje: PILINY, HOBLINY, SLÁMU, KUKUŘICI, RÁKOS atd. Prodám nový lis na pelety MP-1se zárukou. Jednoduchá technologie zpracování zaručuje dlouhou životnost.


Slámu a jiné další materiály nejdříve nadrtíte na velikost – mm ve stroji a poté vhodíte do lisu na pelety který je velmi snadno zpracuje a vyrobí z nich pelety o velikosti až mm.

Video kanál Mostovače CZ na Na můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky