středa 7. prosince 2016

Rmutové čerpadlo bazar

Rmutové čerpadlo bazar

Těleso čerpadla je z nerezové oceli, rotor je z potravinářské pryže. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Rmutové čerpadlo bazar

Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. V dobrém technickém stavu. Obsah je chráněn autorským zákonem. Kategorie Čerpadla - bazar. Vybírejte z 6inzerátů.


PRODÁM Mlýnkoodstopkovač s mačkacími válci MORI Ra rmutové čerpadlo MORI V15. Možnost dopravy po celé ČR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nové gumové kola a ucpávka. Koupím rmutové čerpadlo do menšího vinařství.


Nabízíme taktéž zánovní, šetrné násypkové čerpadlo na rmut MORI V15. Standartni ovládací panel a nerezový podvozek. Rmutové čerpadlo Liverany 40. Johnson na dvoukolovém podvozku s el.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Čerpadlo kalové. Mám aj rovnako veľké liatinové čerpadlo s drvičom bez sekacieho nož. Průměr těla čerpadla 1mm vhodné do vrtupřívodní el. O ceně možno jednat - případně vyměním za nerez tank s plovoucím víkem.


Prodám nové ,nepoužité nerezové rm. Potravinářská čerpadla - inzerce. Nilma na polévky, omáčky, tekuté a polotekuté t. Bosch 24V nejspíš palivové, viz foto, nepoužité. Doprava dle skutečných nákladů (pošta, PPL apod.) Všechny aukce prodejce: forest3(aukcí) na Aukro 4Kč 4d 15h. Použitie čerpadla OPTI ECO je vo všetkých bežných systémoch vykurovania, klimatizačných zariadeniach a priemyselných cirkulačných zariadeniach.


Bazar vinařské techniky, bazar vína,. Vďaka dlhoročným skúsenostiam pri navrhovaní, výrobe a predaji čerpadiel sa spoločnosť WEDA PUMP stala jedným z mála hlavných výrobcov ponorných čerpadiel na svete. Predam benzínové záhradné čerpadlo Čerpadlo WP 3s dlhou životnosťou malo vyuzivane je vhodné na čerpanie čistej a úžitkovej vody.


Ze sklepního hospodářství prodám potravinářské čerpadlo vhodné na rmut, víno nebo jakoukoliv jinou tekutinu třeba vodu do cisterny. Pravý levý chod (zpětný, reverzní), průměr hadic mm, plně funkční spolu s hadicemi. Ostatní - Čerpadlo bazar. Nabídka Jihočeský kraj Kč. V originální krabici s originálním návodem.


Při rychlém jednání sleva , dohoda jistá. Kalové čerpadlo pro odpadní vody a kaly s pevnými a vláknitými nečistotami. Súosé rmutové čerpadlá s motorom na čerpanie hustých látok, potravinárskych a vínárskych tekutín. Nerezová konstrukce, nerezové vířivé oběžné kolo Vortex.


Použité nebo nové, nebo nějak poškozené zbo ží. Podrobnější popis je ve specifikaci zboží. Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Výrobce. Predám nové, nepoužité teplovzdušné nezávislé kúrenie vrátane celej kompletnej zástavbovej sady (inštalačný materiál, ovladanie, kabeláž, návo čerpadlo atd., není treba nič dokupovať), palivo diesel - nafta, napájenie 12v, vykurovací výkon min.


Predám integrovane čerpadlo s nadržou nové s ovladacou doskou a motorom v jednom, vhodné na zdvíhacie zariadenia plošiny, vylkápacie prívesy, at ovládacie ventily proporcionálne plynulo regulovatelné dva výstupy na zdvih s reguláciou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky