čtvrtek 8. prosince 2016

Bojlery mora

Bojlery mora

Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Ohřívače vody MORA vám pomohou vnést harmonii do vašeho domova – místa, kde se vždy budete cítit příjemně.


Smaltovaná oceľová nádrž, ochranné prvky a možnosť nastavenia požadovanej teploty sú len zlomkom funkcií, ktoré Vám elektrické ohrievače vody MORA ponúkajú. V naší široké nabídce na Electro. Vyberte si elektrické bojlery svislé či horizontální, o objemu až 2litrů. Elektrický ohřívač MORA kulatý objem 1l, možný přívod pro více odběrových míst, svislá instalace, elektrické ponorné těleso, tovární nastavení hospodárného ohřevu na 55°C, kontrolka topného tělesa, bimetalový teploměr teploty v zásobníku vody.


Provozní tlak až barů. Speciální smalt, hořčíková anoda. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Horizontální bojlery – Vodorovně umístěný bojler.


Bojlery mora

Jeho největší předností je efektivní využití volného prostoru, na který nejsou kladeny tak vysoké nároky. Na druhou stranu je o něco méně efektivní kvůli malé ploše sloužící pro spojení teplé a studené vody. Vertikální bojlery – Svislé nebo také závěsné.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. DRAŽICE, ELÍZ, MORA a dalších. Vykurovacia príruba s trubicovými telesami pre ohrev vody je samozrejmým vybavením bojlera. Kvalitu spracovania zaručuje záruka mesiacov na vnútornú smaltovanú oceľovú nádobu. Tie najlepšie bojlery Mora nakupujte online u odborníkov a využite naše služby!


Topná příruba s trubicovými tělesy pro ohřev vody je samozřejmým vybavením bojleru. Kvalitu zpracování zaručuje záruka měsíců na vnitřní smaltovanou ocelovou nádobu. Elektrický bojler MORA EOM 1PK s objemom 1lElektrický bojler MORA EOM 1PK od overenej značky disponuje objemom 1litrov a je určený na prívod horúcej vody hneď pre niekoľko odberných miest.


Zásobníkový elektrický ohrievač Mora EOM PKT s objemom l. Ochranu proti korózii tvorí vmontovaná horčíková anóda, tá upravuje elektrický náboj vnútri nádoby, znižuje tak nebezpečenstvo jeho hrdzavenia a slúži aj ako prevencia pred vodným kameňom. Hledáte elektrické bojlery ? I v této kategorii si můžete vybrat podle parametrů a zaměřit se třeba jen na elektrické bojlery. A pokud zjistíte, že značka MORA nakonec není to pravé ořechové, vždycky můžete zkusit jiné bojlery. Ohrievač vody Mora EOM 1PKT.


Bojlery - Mora TOP Najpredávanejšie. SKLADOM SKLADOM 11€ bez DPH 9€ 3. V této kategorii najdete náhradní díly pro bojlery a malé zásobníkové ohřívače. V nabídce máme termostaty, moduly, čidla, příruby, těsnění, anodové tyče a další náhradní díly. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Elektrické bojlery od výrobce MORA , dostupné se slevou v největších českých internetových obchodech.


Seznam produktů s nejvyššími #128175; slevami. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie bojlery mora Hľadajte podľa parametrov Mora a iné Najlacnejšie na NajNakup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky