pátek 2. prosince 2016

Mobilní klimatizace daitsu apd 12hr

Klimatizace Daitsu APD CR má jako jediná na trhu možnost nastavení výstupu chladného vzduchu směrem kolmo vzhůru, což zlepšuje a urychluje ochlazení místnosti. Mobilní klimatizace Daitsu jako mají jako jediné možnost nastavení výstupu chladného vzduchu směrem kolmo vzhůru. Jejími hlavními funkcemi jsou chlazení a odvlhčování. Každý jistě ocení funkci časovače, kdy můžete nastavit zapnutí nebo vypnutí jednotky v požadovanou. Hodnocení produktu:.


Kompletní technická specifikace produktu Daitsu APD 12-HR a další informace o produktu. Specifikace Daitsu APD 12-HR - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. NOVÁ nepoužitá (nerozbalená) mobilní klimatizace Daitsu APD CK- doprava ZDARMA. Záruka roky, ZDARMA SERVIS bez starostí.


Nabízí možnosti ovládání pomocí Wi-Fi a mobilní aplikace EWPW Smart, která je v českém jazyce. Díky bohatému příslušenství je instalace a používání klimatizace velmi snadné a pohodné. Tato samostatná mobilní jednotka má módů: auto, chlazení, topení, odvlhčování a ventilaci, kterou si můžete nastavovat až ve rychlostech.


Výrobce pamatoval i na chladná období a během chladné zimy si proto. Její výhodou jsou nízké pořizovací náklady a snadná přemístitelnost, která Vám umožní. Nepatří k modelům, se kterými si můžete i přitopit, ale nemusíte se starat o vylévání kondenzátu. Její slabinou je naopak vyšší hlučnost. Při použití přes den pravděpodobně nebude až tak na obtíž, pokud ale plánujete.


Díky promyšlenému systému možnosti nastavení lamely. Tento mobilní tahoun se výborně hodí zejména do bytů, podkrovních místností, komerčních prostor i kanceláří s rozměrem m3. Z funkcí nepostrádá ani jednu, včetně ne zcela standardního samoodpařování kondenzátu či funkce topení. Před pořízením této klimatizace je dobré pamatovat na. Recenze jedné z testovaných mobilních klimatizací.


Jednotky zajišťují maximální komfort a úsporu energie s ohledem na životní prostředí. Provoz mobilní klimatizace Daitsu APD 12-HR můžete řídit podle aktuální potřeby buď pomocí panelu přímo na klimatizaci, nebo dálkovým ovládáním pohodlně například z gauče. Volit můžete čtyři rychlosti ventilace auto, nízká, středí nebo vysoká. Jak už bylo řečeno klimatizace má provozních režimů a to auto.


Odvod teplého vzduchu musí být ven z místnosti (do okna, dírou ve zdi nebo dveřmi atd.) přiloženou odvodní hadicí. DAITSU APD CK Klimatizace. Nákupní košík je prázdný. Popis: Prodám 1 funkční mobilní klimu.


Zbavte se nadměrné vlhkosti a všech jejích nepříjemných důsledků jednou pro vždy. Spolehlivě vám s tím pomohou domácí odvlhčovače značky Daitsu. Naprosto spolehlivé odvlhčovače této renomované španělské firmy si dlouhodobě udržují svou nesmírnou popularitu zejména díky vynikajícímu poměru ceny a výkonu. Všechny vysoušeče vlhkosti Daitsu v naší nabídce.


Daitsu APD - 12HR je výkonná mobilní klimatizace kompaktních rozměrů s výkonem chlazení 5kW. Místnost umí rychle zchladit. Instalace je jednoduchá, teplý vzduch z místnosti vyvedete buď oknem, nebo malou provrtanou dírou ve zdi.


Designová mobilní klimatizace Daitsu APD12-CR se vyznačuje kompaktními rozměry,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky