neděle 4. prosince 2016

Elektrický přímotop bazar

Elektrický přímotop bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Masarykovo nádraží či dle domluvy.


Popis: Starší,ale plně funkční. Pro naše elektrické přímotopy máte od nás vždy dopravu ZDARMA tj. K přímotopům si vyberte vhodné příslušenství k elektrickým přímotopům, např.


Používaný chvíli, jako nový. Tento konvektor CON je určen pro trvalé vytápění jednotlivých místností. Topí okamžitě a jeho provoz je absolutně bezhlučný. Zvolenou teplotu místnosti v rozs.


Inzeráty elektrický přímotop - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů elektrický přímotop. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dodatečný regulovatelný termostat s knoflíkem reguluje požadovanou teplotu ve vaší místnosti Bezpečný s ochranou proti přehřátí: Vestavěný termostat - vytáp. Elektro - Elektrický přímotop bazar.


Máme stejné kusy, používané jednu zimu, jinak nám stojí v garáži (zaprášené). Dvě plotýnky, plně funkční, včetně kontrolní doutnavky a vrchního krytu. Nabízím retro elektrický vařič - viz foto. Osobní předání (možnost prohlídky) v Jablonci nad Nisou na mé adrese, nebo zaslání balíkem po platbě předem na účet - poštovné 1Kč.


Elektrický přímotop bazar

Přímotop disponuje nastavitelným termostatem a ochranou proti přehřátí. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a. Nabídka Všechny lokality Dohodou. Máte v plánu pobýt o zimní dovolené na chatě, ve které vás trápí úmorná zima? Anebo sipouze toužíte pohodlně číst milovanou knížku v místnosti, jenž se opravdu špatně vytápí? Ať je tomu jakkoliv, elektrické přímotopy si s rychlým.


Koupeno před dvěma lety, používané jednu zimu. Inzerujte a nakupujte snadno, rychle a zdarma. Profesionální elektrický přímotop Master BEPR, vhodný především pro vytápění větších prostor.


Prodám elektrický přímotop. Mezi jeho hlavní přednosti patří možnost připojení pružné hadice o délce m (prúměr 4mm), která r. Přímotopy elektrické se tak postarají o to, aby vaše místnost byla vytopená na oblíbenou „trenkýrkovou“ teplotu ve velmi krátkém čase. Přímotopy jsoutak skvělými pomocníky radiátorů, kterým pomáhají s vytápěním. Pokud si na přímotopu vypnete ventilátory, o jeho chodu ani. Topi opravdu hodně na vhodné na velké prostory.


Ostatní - Retro elektricky bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky