neděle 25. prosince 2016

Regulátor tlaku vzduchu s odlučovačem

Pro přepravu zboží využíváme Zásilkovnu, Českou poštu, DP Toptrans. Detailní popis produktu. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí.


Chrání pneumatická zařízení před poško. Regulátor tlaku vzduchu YATO.

Vážení Tímto Vás informujeme, že v důsledku epidemie coronaviru a zavedení omezení může dojít ke zpoždění vyřízení objednávky. Zařízení nalézá uplatnění při používání pneumatického nářadí s požadavkem na. Filtry určené k odstranění zkondenzované vlhkosti a stopového množství oleje ze vzduchu , který vychází z kompresoru, se nazývá odluhovač. Odluhovače jsou zakomponované nejčastěji v regulátorech tlaku , které mohou navíc obsahovat manometr pro pohodlné používání a přehlednost.


Robustní ocelové tělo s lakovaným povrchem. MPa), nádobka pro kondenzát 90ml, max. Plastový ovládací kolík s možností aretace, kontramatka pro připevnění do panelu.


Tento výrobek je dokonalým doplňkem pro jakoukoliv pneumatickou instalaci.

Další zařízení za odlučovačem představoval regulátor tlaku vzduchu , spojený s pohotovostním. Výrobca: Pozrite si viac produktov značky Vorel. R230G02B je pneumatický vysoce přesný regulátor tlaku vzduchu vhodný pro aplikace jako jsou přístrojové techniky, kde se vyžaduje přesnost regulace.


Obrázek je pouze ilustrační. Změna barvy obalu vyhrazena. MPa, s filtrem (25ccm) a přimazáváním (15ccm). Nastavení tlaku se dá aretovat zatlačením ručního kolečka.


Použití: K čištění a regulaci stlačeného vzduchu pneumaticky poháněných nástrojů, válců, ventilů atd. Pro redukování tlaku vody, neutrálních nelepivých kapalin, stlačeného vzduchu , dusíku a jiných neutrálních, nehořlavých plynů. Nákup tovaru možný len živnostenský list, prepravné zdarma pri objednávke nad 50€.


Montáž priamo na kompresor. Rozvod stlačeného vzduchu. Vše (229) Aircraft (197) Bow (1) Extol (6) Ferm (1). S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Aktualizace: do odvolání pouze platba bankovním převodem.


Osobní odběr pouze z výdejníha místa po předchozí objednávce. Provoz eshopu bez omezení.

Děláme vše pro to, aby si u nás kliku vybral za rozumnou cenu opravdu kdokoli. Odlučovač olejový s maznicí Einhell. Menu Úvodní stránka Odloženo na příště 1. Odpouštění kondenzátu pro montáž na jednotky pro úpravu vzduchu , rozvody stlačeného vzduchu , systémy se stlačeným vzduchem, pro automatické odpouštění shromážděného kondenzátu. K ompletná úprava jednotky tlakového vzduchu zahŕňa - odlučovač vody s filtračnou vložkou, - olejový primazávač, - redukčný ventil s manometrom.


Funkcia: separácie kvapalných častí a hrubých nečistôt, primazávanie prechádzajúceho stlačeného vzduchu (regulovateľné množstvo oleja), nastavenie pracovného tlaku v. Odstranění vzduchu a nečistot je pro kvalitní vytápění nezbytné. Nová generace našich odlučovačů nečistot a vzduchu znamená zásadní krok vpřed. Díky odlučovačům nečistot a vzduchu Flamco XStream můžeme s důvěrou zaručit výrazně nižší spotřebu energie, vyšší účinnost a delší životnost topných a chladících systému.


Nabízíme regulátory tlaku vzduchu ke kompresorům SMC , Remeza a EWO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky