úterý 20. prosince 2016

Dionela fdn2

Dionela fdn2

DIONELA s vložkou FDNodstraňuje všechny škodliviny, které jsou uvedeny v bodě 2. Pak zvolna stoupá, ale nikdy nepřekročí vstupní hodnotu. Součástí dodávky je i souprava na stanovení. Vítejte na prodejních stránkách firmy Aqua Aurea, ryze českého výrobce vodních filtrů nejen do domácnosti. Pro výtok přefiltrované vody lze volit mezi samostatným výtokovým ramínkem vedle klasické vodovodní baterie nebo trojcestnou baterií, která obsahuje třetí kohoutek na čepování filtrované vody.


DIONELA FDNodstraňuje všechny škodliviny, které jsou uvedeny v bodě 2. Internetový obchod s vodními filtry a příslušenstvím. Odstraňuje z vody dusičnany a dusitany, je vhodný i pro kojence od měsíců. Two-stage filtration plus nitrate removal.


Cleans impurities and makes great-tasting water. Připojuje se ke kuchyňské baterii nebo k přívodu studené vody k baterii pod kuchyňskou linkou. Slouží k odstraňování širokého spektra cizorodých látek z pitné vody, určené pro přípravu nápojů a pokrmů. Poté obsah zvolna stoupá ale nikdy nepřekročí vstupní hodnotu.


Dionela fdn2

Dionela FDNvýměna - regenerace filtrační vložky. Vyčerpanost vložky vysledujete pomocí přiložených testů na dusičnany. Maximální tlaková ztráta: 0MPa. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Takto upravená voda je vhodná na dlhodobé používanie pre všetkých spotrebiteľov, vrátane kojencov od mesiacov - vhodný aj ako filter na vodu do kuchyne. FAM a to s ještě větší účinností než vložka FAM1. Dusičnany mají prokazatelné karcinogenní účinky. Znečištění filtru způsobí pokles tlaku filtrované vody, což je příznakem, že filtrační vložku je potřeba vyměnit. Regenerace filtru se provádí výměnou kus za kus vypotřebované filtrační vložky za regenerovanou vložku s novou filtrační náplní.


Dionela fdn2

Filtr na vodu i pro kojence od půl roku na linku či pod dřez. Na chlor, dusičnany, hormony, těžké kovy, antibiotika atd. Náhradní filtrační vložku využijete při regeneraci - výměně filtrační vložky poštou, kdy po dobu cesty poštou tam a zpět od nás byste byli bez filtru, takto můžete vždy nasadit novou filtrační vložku a vypotřebovanou nám poslat.


Kombinace filtrů pro odstranění dusičnanů a bekterií z vody ze studny. Vodný filter DIONELA FAM slúži na odstraňovanie širokého spektra cudzorodých látok z pitnej vody ako je chlór, ropné látky, fenoly a pod. Vhodný aj na Autopatiu. Je určený hlavne na úpravu pitnej vody z mestských vodovodov do kuchyne z ktorej pripravujeme nápoje alebo jedlo.


Jaké vlastnosti má filtrační vložka FDN? Vodárny nejsou technologicky vybavení na odstraňování dusičnanů. Filtrační jednotka třístupňová (3v1) - pro vodu s nadlimitním obsahem dusičnanů.


Dále odstraňuje vše jako FAM1. Kiegészíti a Dionella FAM FDN, FTKés FASfunkcióit azáltal, hogy a szűrőkészlet első tagjává vált, és mechanikusan (mikroszűrés) más vegyszerek hozzáadása nélkül megakadályozza a baktériumok, az egységek spóráinak és a legtöbb vírus behatolását. Máte-li Dionelu FDN, můžete ji při regeneraci zaměnit na Dionelu FAM1.


Dionela fdn2

Odšroubujete horní a spodní hlavici filtru a nechte vykapat. Provedete objednávku a vložku nám zašlete. Pokud je ve vaší blízkos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky