pondělí 19. prosince 2016

Bytový vodoměr

Bytový vodoměr ENBRA ETW eco představuje ekonomické řešení především pro měření spotřeby studené i teplé vody v bytových domech a administrativních i průmyslových objektech. Pokud sháníte podružný nebo bytový vodoměr v našem eshopu si určitě vybere. Můžete zde zakoupit vodoměry značky Residia Jet pro teplou i studenou vodu.


Maddeo bytový vodoměr s RF modulem 868Mhz , DN1 90°C, pro dálkové odečty Skladem Značka: Bmeters Záruka: roky Připraven pro přímou instalaci bez dalšího nastavování. Bytové vodoměry většinou nemají tendenci měřit do plusu.

Starší bytové vodoměry v lokalitách s tvrdší. Nejmodernější ultrazvukový vodoměr měří průtok bez mechanických otáčivých součástí. A vysílá zvukový signál směrem k čidlu B, které detekuje zpoždění, se kterým zvuk projde skrze kapalinu. Klasický suchoběžný vodoměr nemůže být z technického hlediska neovlivnitelný - má magnetickou spojkou a záleží pouze na síle magnetu, kterým se ovlivní a tím se zastaví a vodoměr nenačítá - proto je třeba aby dodavatel antimagnetičnost vodoměry byl schopen doložit atesty, které nám řeknou zda lze magnet, který je schopen vodoměr ovlivnit je snadno dostupný. Kompletní značkový sortiment bytových vodoměrů, domovních vodoměrů, průmyslových vodoměrů, měřičů tepla a příslušenství výrobce Bmeters, Itálie.


Vodoměry, měřiče tepla BMETERS. To spolu s precizní výrobou zajišťuje mimořádnou přesnost měřidla nejen při ustáleném průtoku vody, ale také při rychlém náběhu a doběhu průtoku, což je zvláště. Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení.

Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Pokud vodoměr plánujete zapojit do stávající instalace, zkontrolujte velikost připojovacího závitu.


I když existuje nespočet různých redukcí z jedné velikosti na druhou. Bytový jednovtokový suchoběžný vodoměr na studenou vodu Q3_5m(Qn 5). Měření vody, plynu, topení) Hodnocení produktu: (). Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku.


Hlavní vodoměr slouží k měření spotřeby vody v celém objektu. Umisťuje se zpravidla (podle možností) na rozhraní mezi. Rovněž většina uváděného obrazového materiálu je z dokumentace této společnosti.


Jako příklad značení vodoměru se uvádí na obr. Základní provedení typického bytového vodoměru typ ET QN 5. Značka schválení typu: V horní části symbolu je. Ultrazvukový bytový vodoměr využívá k měření ultrazvukového principu, tímto dosahuje vysoké přesnosti v pásmu nízkých průtoků.


Zároveň tento ultrazvukový vodoměr nabízí hned několik důležitých výhod včetně možnosti dálkových odečtů.

Jedná se o bytový vodoměr klasické konstrukce, ale se zvýšenou přesností a antimagnetickou ochranou. Přesnost bytového vodoměru odpovídá metr. C v horizontální poloze. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. ResidiaJet, Jednovtokový bytový vodomer s modulárnym počítadlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky