středa 21. prosince 2016

Automatický kotel heureka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte vybrané filtry: automaticky kotel na uhli. Hodnocení produktu:.


Biopel V- Vyhľadávanie na Heureka.

Líbí se mi malé rozměry kotle, univerzální druh paliva (pelety, uhlí a možnost použít i kusové dřevo). Kotel provozuji zatím necelé měsíce. Vytápím starší dům větších rozměrů ( podlaží) a není problém s teplem. Ať už si pořizujete kotel libovolného typu, vždy počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou investici, jejíž výše odpovídá kvalitě zpracování výrobku, jeho životnosti, výkonu a ostatním parametrům. Opop - Vyhľadávanie na Heureka.


Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Při vývoji tohoto automatického kotle jsme vycházeli z již osvědčené ocelové konstrukce kotle se svislými výměníky. Tento automatický kotel na pelety je osazen moderním hořákem s automatickým zapalováním a vyhasínáním.

Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Energetická účinnost spadá do třídy B, což není úplně nejlepší výsledek. Výhodou je splnění podmínek Ekodesignu a také emisní třída tedy nejvyšší hodnocení. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Ponast - Vyhľadávanie na Heureka. V podstate stejny kotel jako predchozi DOR 1 navic jen vlozky pro vireni spalin v druhe a treti komore, ty ale podstatne snizuji tah a je nutne je nejdele po zatopech cistit s celym kotlem. Nema jiz zbytecnou kryci desku a predek je jednobarevny.


Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Díky komínovému výstupu nahoru lze kotel postavit přímo ke zdi a tím šetří spoustu místa. Určen je pro spalování hnědého uhlí Ořech pelet a také KUSOVÉHO DŘEVO. SN 303- je vícepalivový, plech 5mm a má nízkou spotřebu paliva.


Dlouhý samoobslužný provoz. Automatický provoz-samozapálení, čištění, kontrola plamene. EMISNÍ TŘÍDA a EKODESIGN.


Záložní zdroj pro automatický kotel na uhlí 4. Spotřeba je přes 100q za sezónu.

Pozor - Nutno nastudovat a dodržovat návod ke kotly, některé negativní recenze zde jsou úsměvné. Rodičům popraskal komín tak s novým jsme jim koupili nový kotel na dřevo pro ruční přikládání, jeto stará samotížka bez čerpadla a litinové radiátory , tak jsem se rozhodl pro nový Viadrus UEconomy, zatím táta topí jen do 300lt. Vyhledávání „plynovy kotel “ – Heureka.


Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv.


Prosíme zákazníky o upřednostnění doručení zboží zásilkovou společností, osobní odběr zboží možný pouze po domluvě na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky