pondělí 26. prosince 2016

Koncovky na vzduchové hadice

Všechno má svůj konec, stejně jako hadice. A my máme kvalitní koncovky a spojovací materiály nejen pro pryžové hadice. Vyberte si u nás z široké nabídky armatur, od klasického šroubení přes bajonetové rychlospojky, napojení k cisternám, až po objímky, svorky a hadicové trny.


Opěrky a koncovky řadící páky, Protiskluzové podložky,. Spirálové hadice na vzduch Rovné hadice na vzduch Nejprodávanější.

Jsou tedy spolu s rychlospojkami a redukcemi důležitým příslušenstvím pneumatického nářadí. Nabízíme vzduchové hadice různých délek a průměrů, všechny však vysoké kvality. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. Vážení zákazníci, vítáme vás v našem obchodě. Záhradné hadice Priemyselné hadice Plastové hadice Hydraulické hadice.


Spony Aquaprogram - Záhrada Koncovky a spojky Hydraulika Požiarny sortiment Ventily Ostatné príslušenstvo.

Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen. Na těchto stránkách najdete kompletní přehled našeho sortimentu včetně možnosti nákupu přes internet. Prehľadná forma tejto stránky vám umožní spoznať našu firmu a ponúknuť Vám riešenia pre potreby Vašej firmy. Hadice a koncovky huštění pneu. Digitální manometry a Bluetooth digitální manometry.


Ochrana koncovek hydraulických hadic. Testovací sady manometrů a tlakový. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic.


Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Plastové hadice s tlakovým opetem na dopravu stlačeného vzduchu k pneu nářadí, kompresorům a technice na stlačený vzduch. Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa.


Rozměrové řady jsou uzpůsobené k napojení na mosazné, vzduchové nástrčky. Na objednávku vzduchové PVC hadice opatříme koncovkami dle Vašeho výběru. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky , rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem sortimentu.


Mosadzné rýchlospojky ES pre dopravu stlačeného vzduchu a ďalších médií sú jedny z najpoužívanejších. Svoje uplatnenie majú v priemysle i servisoch, skrátka všade tam, kde sú používané kompresory a rozvody stlačeného vzduchu.

Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. Vzduchové hadice dodáváme od předních světových výrobců vzduchové techniky. Objímky pro koncovky na hydraulické hadice (143) Koncovky pro hydraulické hadice - metrické závity (176) Koncovky pro hydraulické hadice - palcové závity (200) Šroubení pro hydrauliku s vnějšími závity (174) Zátky pro hydrauliku (31) T-kus.


Mosazné rychlospojky ES pro dopravu stlačeného vzduchu a dalších médií jsou jedny z nejpoužívanějších. Své uplatnění mají v průmyslu i servisech, zkrátka všude tam, kde jsou používány kompresory a rozvody stlačeného vzduchu. Vzduchové nůžky na plech Vzduchové ráčny Vzduchové rázové utahováky Vzduchové sety nářadí Vzduchové stříkací pistole Vzduchové vrtačky a šroubováky Dům a hobby Lapače hmyzu Autopotřeby Boxy na nářadí Čističe vzduchu Čtyřko. Koncovky hydraulických hadic slouží k upevnění hadice do hydraulického systému. Na hadici je koncovka nalisovaná pomocí objímky.


Dodáváme jak samotné koncovky , tak hotové hadice s již nalisovanými koncovkami. Ponúkame hydraulické hadice a priemyselné hadice všetkých typov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky