pondělí 12. prosince 2016

Hotel faltus česká třebová

Každý pokrm před zařazením na jídelní lístek pečlivě vybíráme a zvažujeme jeho chuťovou harmonii. Nabízíme rozvoz piva domů. Nejlépe však objednávejte na eshopu a pivo Vám zavezeme až domů (do km). Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Ubytování v pokojích, stravování v restauraci, k dispozici je také salonek pro soukromé akce.

Rozvoz jídel možný dle dohody, Objednávky na tel. Vítá vás Restaurace, kavárna Eva. Vítáme vás v naší restauraci, kde se snažíme vytvořit příjemné prostředí s dobrou gastronomií vhodné k setkávání s přáteli, pro pořádání vašich rodinných i jiných akcí. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchou, dvoulůžkový a rodinný apartmán s vanou, pokoje jsou klimatizované, a součástí rodinného apartmánu je navíc venkovní terasa. Místní obyvatelé, hosté z blízkého i vzdálenějšího okolí a turisté, sem přicházejí ochutnat především kreativní variace oblíbených českých jídel, výborné pivo vlastní výroby a zažít.


Podlesí e offre un parcheggio privato in loco e la connessione WiFi gratuita. Součástí restaurace je minipivovar. Vaříme pivo pod značkou KOHOUT.

Toto pivo vaříme klasickým dvourmutovým způsobem, bez použití extraktů. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Same or lower price guaranteed. The panoramic terrace of the hotel offers a unique view of the historic center and the Piarist Monastery. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Třebová ) Availability verified. Pořádáme firemní večírky, školení, rodinné oslavy. Do českého pivovaru bezesporu patří tradiční česká kuchyně a takovou zde také skutečně naleznete. Pokrmy jsou sestaveny s ideální přílohou, pokud Vám však vyhovuje jiná kombinace, zvolte si ji podle vlastní chuti. Vše o pivovarech, výrobě a pití piva.


Letní večer strávený na takové zahrádce je požitkem, kterému většina z nás nemůže odolat. You can choose from single, double and multiple-bedded rooms. Extra beds can be added to some of the rooms. Pets can be accommodated in the.


Firma Kavárna Eva byla aktualizována.

Hotel Okresní dům Hradec Králové. Domek v Káranicích - HK 01. Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací, špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí.


The charset for this site is utf-8. V teplých měsících lze využít venkovní zahrádku, kde je kapacita míst, naopak v zimě se otevírá pivnice s celkovou kapacitou míst. Pivo se vaří klasickým dvourmutovým způsobem, z kvalitních českých surovin a českotřebovské vody. Zabýváme se obory kovové, drátěné výrobky.


Klikněte pro více informací. Piva vařená v pivovaru: Faltus - Andrea IPA 18°, Faltus - Českotřebovská pšenka 11°, Faltus - Kendy 12°, Faltus - Kohout světlé výčepní 10°, Faltus - Kohout světlý ležák 11°, Faltus - Kohout světlý ležák 12°, Faltus - Kohout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky