čtvrtek 29. prosince 2016

Podlahové palubky 28mm

Každé dřevo má své charakteristické vlastnosti, je proto třeba uvážit, do jaké místnosti bude podlaha instalována. Palubka je vyrobena dle EU norem v různých kvalitách. Cena u palubek je uvedena za jeden kus.


Ty obkladové, pro použití v interiéru, volíme spíše slabší, s moderním přírodním designem a lehkou manipulací. Jako venkovní materiál si vybereme spíše palubky silnější, které se stávají, díky své tloušťce, odolnějšími vůči. Nakupte si tedy palubky u nás, a nebudete litovat.

Námi vyráběné kusy jsou opatřené perem a drážkou, což je ideální kombinace, kterou oceníte při samotném pokládání. To je tak velmi snadné a rychlé. A pokud si skutečně od nás vezmete podlahové palubky , ceník vás přesvědčí o tom, že budete mít podlahu velmi levně.


Velkou výhodou podlahových palubek je možnost jejich renovace, ale také přírodní charakter vzhledu a nízká tepelná vodivost. Také hledáte ty nejlevnější palubky ? Uvidíte, že i vás naše ceny zaručeně přesvědčí. Mají větší odolnost v průhybu a můžete je nechat vícekrát renovovat.


V nabídce máme také podlahové palubky , určené většinou do interiérů.

Tyto podlahy je nutné kotvit do podkladových polštářů (latí). Nabízime vám dřevěnou podlahu vyrobenou z kvalitně vysušeného dřeva smrku, modřínu a borovice. Díky přírodnímu vzhledu, vůni a tepelným vlastnostem je vel. Smrkové podlahové palubky vynikají krásnými výraznými letokruhy a podlahové palubky z borovice zase svou tvrdostí a odolností vůči vodě díky rovnoměrně rozprostřené smůle uvnitř dřeva.


Nabízíme obkladové a podlahové palubky v provedení pero-drážka různých rozměrů a kvality. Skladem máme palubky s krátkým pérem, tzv. Materiál-převážně smrk, popř. Vyberte si kvalitní palubky ze smrku, borovice, modřínu nebo dubu za vynikající ceny. Kvalitní palubky s minimálním kroucením od Marušík Holz s. Tenčí 19mm jsou vhodné v prostorách s malým zatížením, rošt pod palubky musí být hustší.


Silnější palubky 28mm jsou používanější, více vydrží a rošt stačí cca po 1metru. Palubky podlahové prodáváme ve dvou tloušťkách. Nakupujte dřevomateriál přímo od výrobce za skvělé ceny. Na podlahy jsou vhodné palubky od síly 19mm až 28mm. Pouze osobní odběr zboží.


Cena za jeden kus palubky. Dřevěné smrkové podlahové palubky mm. Terasové prkno sibiřský modřín.

Stěnové palubky (tzv. stěnovnice): tl. Prodám zbylé masivní tvrdé podlahové palubky na podlahu do interiéru, vhodné i na podlahové vytápění. Bez povrchové úpravy, s perem a drážkou ze stran, v provedení Rustic. Obkladové a fasádní palubky v nejvyšší kvalitě. Plastové profily jsou kašírovány výhradně vysoce odolnými fóliemi Renolit Hornschuch, které dodávají palubkám dlouhou životnost a odolnost.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky