středa 22. listopadu 2017

Byt 3+1 brno pronájem

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Prodej či nákup nemovitostí je jedním z nejdůležit. Nachází se v klidném panelovém domě ve 2. Parkování přímo před domem.


Jakou nemovitost hledáte?

Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek bytů, my to už udělali za Vás. Pro spoustu lidí ovšem může b. Vackova v Brně Králově Poli. Na Náměstí Svobody dojdete za 2minuty pěšky, na Českou 3min, hlavní nádraží 5min.


Brno Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Skládá se z prostorné chodby, dvou samost.

Byt je v rodinném domě s. Brno prodej bytů, byty v osobním vlastnictví, byt Brno. Brno -Žebětín na ulici Kohoutovická. Kč U této nabídky ušetříte 16. Zobraz dalších nemovitostí. Dům, jehož je byt součástí, prošel nákladnou a velmi citlivou kompletní rekonstrukcí a stojí v klidné ulici obklopené zelení.


Samostatné vstupy do pokojů, zařízen částečně, standardní, v. Je vybaven kuchyňskou linkou vč. Jeden z pokojů je průchozí. Bonusem je zimní zahrada. Místo nabízí veškerou občansku vybavenost a dobrou dostupnost do centra. Na tomto webu naleznete Byty pronájem Brno levně.


Pokud Vás nebaví zdlouhavé procházení nemovitostí - Byty pronájem Brno levně, pak využijte možnosti pokročilého vyhledávání, kdy stačí upravit filtr a tak změnit počet nemovitostí, které náš vyhledávač zobrazil při zadání Byty pronájem Brno levně. Počet nalezených bytů: 3. Kuchyň, WC a koupelna společné. Veveří o podlahové ploše 100m2.

Vlastní byt je sen každého studenta v dnešní době. Po vstupu do bytu je z prostorné předsíně vstup do jednotlivých pokojů, kuchyně, koupelny a samostatného WC. Obývací pokoj s lodžií o. Dominantou prostranné předsíni rozděluje skříň s vestavěnou policí na boty. V koupelně určitě oceníte po náročném. Nabídka bytů k pronájmu v obci Brno.


Nové byty , levné byty k pronájmu - Brno. V soukromém vlastnictví. Píseckými horami – sídliště Logry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky