úterý 28. listopadu 2017

Kroužkový blok a4 tvrdé desky

Kroužkový blok v retro stylu s dvojitou kovovou boční spirálou. Mějte vždy po ruce poznámkový blok , sešit či zápisník. U nás najdete vše v různých provedeních i formátech.


Vybrat si můžete kroužkové bloky, bloky s tvrdými deskami, poznámkové bloky formátů Ai A čisté, linkované a čtverečkované. Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.

PPL 9Kč Česká pošta - do ruky 11Kč GLS 90. Pigna kroužkový blok Nature Flowers Ačtverečkovaný 1listů (Poznámkové bloky) Hodnocení produktu:. Formát A, 1listů, čtverečkovaný. Klasický poznámkový kroužkový blok Karis. Náplň - 1listů Alinkovaných.


Vrchní desky jsou vyrobeny z pevného kartonu potaženého PVC. Linkované zápisníky a bloky u nás najdete ve formátu Aa A5. Mají od až po 1listů. Liší se od sebe typem vazby.

Některé mají kroužkovou vazbu nahoře, jiné z boku. Další jsou lepené, šité nebo mají spirálu. Bloky mají velmi pěkný potisk. Bobo Retro blok Ačistý kroužkový listů.


Dvojitá boční vazba TWIN WIRE - snadné otáčení až o 3stupňů. Kašírované tvrdé desky v RETRO designu. Díky kombinaci těchto materiálů blok vydrží i hrubší zacházení. Vyměnitelné náplně do těchto bloků máme také v naší nabídce.


V nabídce velké množství designů bloků s kroužkovou vazbou A, Anebo i menších zápisníků. Tvrdé kartonové desky , formát B(1× 1mm), listů. Tvrdé desky v lamino potahu (formátu A) nebo v PP provedení s gumičkou (formát A6). Nabízíme pestrou nabídku bloků a sešitů.


Zápisník Moleskine - tvrdé desky A, čistý, černý. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Spirálový blok formátu A4. Blok s dvojitou spirálovou v tre.


Desky bloku jsou tvrdé koženkové. Další listy možno vyměňovat či doplňovat. Vysoce kvalitní blok řady Conceptum s tvrdými drážkovanými deskami formátu A, spirálová vazba.

Vykoušejte ️ designové kreativní zápisníky #128466;️ z recyklovaného papíru šetrného k přírodě ♻️ za příjemné ceny s rychlým doručením do pracovních dní #128230;! Vícedílné zakládací pouzdro. Vnitřní přihrádky na dokumenty Ajsou opatřeny popisovatelnými záložkami pro jednoduchou identifikaci dokumentů.


Kroužkové bloky vázané kovovou nebo plastovou spirálou. Herlitz blok College kroužkový Ačtverečkovaný modrý Čtverečkovaný blok formátu A- spirálový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky