čtvrtek 9. listopadu 2017

Jednoduchy navazec

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Dnešní moderní svět kaprařiny nabízí nepřeberné množství variant, jak navázat návazec na kapry. Rybář si může vybrat od těch nejjednodušších, po ty nejsložitější návazce na kapry. Dnešní kaprařina nabízí nespočet návazců a montáží, díky kterým můžeme na háček dostat skutečné giganty. Zejména na severu a severovýchodě ojediněle přeháňky.


My jdeme tou jednodušší, ale funkční cestou! Ano, proč něco komplikovat, když to jde jednoduše, ale účinně? Připojení návazce k celé montáži: Návazec je zakončený pouze očkem, kterým se připojuje do rychlo výměnného obratlíku. Než se člověk se vším seznámí, trvá to. Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů.


Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa. Jednoduchý kombinovaný návazec pro lov s plovoucím boiliem. Je to jednoduchá kombinace fluocarbonu a splétané šňůrky. V jednoduchosti je síla! To si řekl „autor“ tohoto návazce, který uvidíte v přiloženém videu.


V čem tkví jeho genialita? Kde by byla rybařina bez červů? Tenhle návazec používám při prezentaci nástrahy sestavené z jedné nebo dvou potápivých kuliček. Hlavně na řece v délkách î ì- ï ìcm, delší jen výjimečně.


Video návod s českým popiskem jakým způsobem navázat návazec na boilies. Návazec Multi Rig je výborný návazec, který je jednoduchý, přitom nabízí celou řadu výhod. Velmi silnou stránkou tohoto návazce je to, že můžete během několika málo okamžiků vyměnit háček za nový. Díky tomu, že je špička háčku „naproti“ nástraze, tak se vždy zapíchne do spodní (pevnější) tlamy kapra. Pouzivam asi 1m olovenky, inline olovo a jednoduchy navazec z potahovane snurky nebo kombinovany navazec z fluocarbonu a snurky.


Pro jistotu je lepsi jeste dat na hacek pva. Výroba swingeru je velice jednoduchá a myslím, že k obrázkum není moc co dodávat, pouze snad to, že na ramínko jsem použil antikorovou elektrodu a zátěž je vyrobena z měděné kulatiny, ze strany je provrtaná, vyříznut závit Ma proti volnému posouvání je v dírce pružinka a na ní zajištění červíkem. Jak lehce navazat obratlik. Cely postup je velmi jednoduchy a nikdy se mi samovolne nerozvazal.


Uzel vzdy nezapomente navlhcit pred dotazenim. Download Video Download Audio mpavi flv m2t mpeg mkv mov wmv. Raven Fishing Brno - rybářské potřeby pro každého rybáře! Napadlo ma este riesenie urobit asi 1-2cm od konca uzlik a ocko zo snury pod nim odstrihnut.


Ostalo by tam iba ocko z vlasca, na ktory sa da bezpecne prichytit aj tenky navazec. Ale nevyhoda je, ze tam vznikne dalsi. Jen jednoduchy navazec. Ale proti gustu, zadny disputat.


Pokud je nekdo chce, tak je bude pouzivat i na dale a nikdo mu to nevymluvy. Kazdopadne si myslim, ze jsou to vcelku zbytecne vecicky. Kolikrat jsou ty navazce tak slozite, ze te pak mrzi kdyz ho nekde utrhnes.


Tuto feederovou sestavu zná téměř každý rybář lovící na feeder. Tato sesta je vhodná především na jemný lov na stojatých i tekoucích vodách. Jedná se o nejzákladnější sestavu s paternosterem.


Představíme krok za krokem metodu jednoduchého a dvojitého tahu, která se hodí při muškaření. Při správném odhozu dostanete muškařskou šňůru až do metrů. Krmivo najlepsie musla (da sa zakupit aj v cr).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky