čtvrtek 9. listopadu 2017

Nízkoteplotní plynové infrazářiče

Nízkoteplotní plynové infrazářiče

Zabýváme se vytápěním a izolací průmyslových hal, montáží nízkoteplotních plynových infrazářičů, energetické službami a audity. Nízkoteplotní plynové infrazářiče. Od cirkulujících spalin se ohřívá povrch potrubí, který je opatřen speciálním nátěrem s vysokou emisivitou a sálá do vytápěného prostoru. Tato moderní nízkoteplotní vytápěcí technologie zajišťuje rovnoměrné rozložení teplot v celém vytápěném prostoru, využitím intenzivní recirkulace dochází k významným úsporám energie!


Jedná se o nezávislý spotřebič se vzduchotěsně uzavřeným okruhem spalování. Tento systém představuje další krok ve vývoji tmavých infrazářičů, někdy je nazýván vytápěním třetí generace průmyslových hal. Moderní a hospodárné plynové infrazářiče. Mezi produkty osvědčené značky Schwank mají své pevné místo i tmavé plynové zářiče, které vynikají mimořádně vysokou úsporností, a navíc během jejich provozu nevzniká nepříjemný průvan ani nedochází k víření prachu.


Vlastníme zastoupení Německé fy Schulte GmbH, Belgické společnosti REZNOR a Italské společnosti SYSTEMA. SCHULTE INFRA - vytápění hal s nejvyšší účinností. Instalací clony zamezíte průniku studeného vzduchu z venkovního prostředí a zvýšíte tím tepelnou pohodu u vrat. Vratové clony BARERA K jsou instalovány vertikálně.


Nízkoteplotní plynové infrazářiče

Takto vybavené jednotky dosahují vysokých hodnot použitelného statického tlaku, které tak umožňují použití zařízení se sáním případně i výdechem do nebo z vzduchotechnického potrubí. Právě díky nižší teplotě spalování dokáže tento typ kotlů energii zadržet a využít. Kondenzační kotle jsou vhodné zejména pro nízkoteplotní systémy – např.


U běžných kotlů probíhá spalování za velmi vysokých teplot a energie se nemá kde zadržet. Tmavé plynové infrazářiče RAY-RED RAY-RED – kW Tmavé plynové infrazářiče EURAD Řada MSU-MSC–MSM – kW. VITOPEND 100-W Nástěnný plynový kombinovaný kotel s příznivým poměrem ceny a výkonu.


Vytápění hal, tělocvičen a jiných velkých prostor. Tento systém vychází jako nej-ekonomičtější systém pro vytápění hal s nej návratnosti investice. Kompaktní ( nízkoteplotní) plynové infrazářiče GIRAD vyráběné firnou FRACCARO jsou dlouhodobě jedním z nejúspornějších systémů pro vytápění hal. Nyní doznávají další inovaci - plynulou modulaci výkonu. Modulová konstrukce umožňující sestavení variant dle individuálních požadavků zákazníků, většinu přístrojů možno objednat v jedno- nebo dvoudveřovém (prokládacím) provedení.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Infrazářiče skladem umíme doručit už v den objednávky! Turistické, stolní, výkonné plynové vařiče Stolní plynové vařiče na propan - butan jsou ideálním pomocníkem pro Vaše vaření na chatě, chalupě nebo zahrádce.


Hlavním úkolem otopné soustavy je efektivně nahradit tepelnou ztrátu objektu a přitom vytvořit pro člověka dobrou tepelnou pohodu. Otopnou soustavu lze vybrat podle různých kritérií. Jedním z nejdůležitějších je provozní teplota topného média. Pro nízkoteplotní soustavu se používá podlahové vytápění nebo konvenční nízkoteplotní desková otopná tělesa. Aby bylo možné přímo v kotli využít i teplo ze spalin, které vzniká při jejich kondenzaci, jsou na výrobu výměníku využity ušlechtilé a lehké materiály (ušlechtilá ocel, slitiny mědi, slitiny hliníku a hořčíku), takže se kotle běžně vyrábějí jako závěsné (ale k dostání jsou i stacionární).


Obecně platí, že nízkoteplotní vytápěcí systémy mají vyšší pořizovací ceny, ale nižší spotřebu na vytápění. Plynové kotle IMMERGAS. Součet všech tepelných ztrát nelze obecně vyčíslit, neboť podmínky jsou u každého provozovatele jiné. Ze zkušeností z objektů, kde byly namontované nízkoteplotní plynové infrazářiče , a v porovnání se spotřebou tepla před montáží lze odhadnout, že úspory nákladů na vytápění s infrazářiči jsou –. Destrafikátory ELITURBO ELC. Teplovzdušné vytápění Závěsné plynové agregáty IHPTM H-C Příslušenství k IHPTM H-C Vertikální plynové.


Dodávka a návrhy výměníků pro výrobce a dodavatele VZT jednotek. Provádíme vytápění průmyslových hal - nízkoteplotní plynové infrazářiče , světlé a tmavé plynové infrazářiče , teplovzdušné plynové jednotky, plynové kotelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky