středa 22. listopadu 2017

Chladící nástavba bazar

Chladící nástavba bazar

Chladící nerezový stůl se třemi dveřmi a chladící nástavbou. Stůl je použitý, bez agregátu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám veškeré díly z vozdila Man TGL 12.


Chladící nástavba bazar

Veškeré ceny za díly jsou dohodou. Popis: Nabízím chladící vitrínu - chladící vanu ve stolním nerezovém provedení. Kompresorový, chladící box. Prostor uvnitř je v polovině rozdělen příčkou s dveřní s oddělených chlazením.


Nástavba je plně funkční ve velmi dobrém stavu, cena 80. Vhodné k použití i jako samostatně stojící chladící a mrazící box. Vnitřní rozměr je 430x207x187cm. Pizza stůl chladící s chladící nástavbou a granitovou pracovní plochou.


Rozměry S150cm H40cm V45cm. V naší nabídce naleznete chladící vitríny přístěnné, chladící vitríny obslužné, ale také nerezové stolní vitríny, chladící vitríny na prezentaci zmrzliny. Dalším chladícím zařízením, které Vám pomůže uchovat Váš salátový bar neustále čerstvý, je chladící samoobslužný salátový bar včetně. Autobazar VANS CENTRE s. Ford Transit či Iveco Daily. Nabízíme užitková vozidla všech specifikací do hmotnosti t. Pro restaurace, pizzerie, rychlá občerstvení na uchování čerstvosti lahůdkářských a masných výrobků, uzenin, ovoce a zeleniny.


Nabízíme Vám kvalitní chladící zařízení, mezi které patří různé chladící vitríny, výrobníky ledu, výdejní chladící vozíky a další. Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. V nabídce prodejce dodávek a užitkových vozů VANS CENTRE s. Seznam Zařízení Bazar 12.


Chladící nástavba bazar

K Řeznické stroje, kutry, bourárenské pily - bazar na Řeznické stroje, kutry, bourárenské pily, bazar na potravinářské stroje MÍCH. Důvod ukončení provozovny. Elektro - Zdarma chladící bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Chladicí nástavba : Chladicí nástavba : Tisk stránk.


Chladící nástavba bazar

Prodam svetelnou tabuli. Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení. Pizza chladící saladeta v celonerezovém provedení s plnými dveřmi.


Náš bazar zbraní Vám nabízí použité kulovnice, brokovnice, pistole a revolvery. Používá se na uchování ingrediencí v barech (ovoce, zelenina) a pizzeriích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky