středa 8. listopadu 2017

Dekantační set

Dekantační set

Díky dekantaci se rozvíjí buket a chuť vína a odstraňují se usazeniny, sedlina a vinný kámen. Zde naleznete nabídku karaf na víno. Karafa na víno, decanter neboli dekantační nádoba slouží převážně k provzdušnění vína a také u starších vín k oddělení usazených sedimentů. Karafy na víno jsou vyrobené z kvalitního křiš­ťálového skla.


Dekantační set

Hodnocení našimi zákazníky na Heuréce Nákupem vín v našem eshopu současně kupující potvrzuje, že je osoba starší 18-ti let. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dekantér na víno - SET ANGEL, díky kterému bude vaše víno jemné a dostatečně prekysličené. Neztrácejte čas zdlouhavou přípravou vína. Jednoduše víno přelijte do číše na víno přes stojan ANGEL a začněte si užívat dokonalou chuť.


Sada tvořená designovým dekantérem a párem sklenic z kolekcie Tank od britské značky Tom Dixon. Tato drobná operace by měla předcházet degustaci nejen v restauracích, ale též při domácím stolování, kde vám postačí dekantační karafa a tento dekantační set vybavený nálevkou, kroužkem na hrdlo láhve, dekantačním trychtýřem, sítkem pro zachycení vinného kamene a ořezávátkem. S dekantační karafou Eva solo je dekantace velice jednoduchá a rychlá. Obliba dekanter setů pro milovníky vína nás přivedla na myšlenku rozvinout motiv bájného ptáka Fénixe i na dekantační nádobě a doplnit požitek z kvalitního vína ještě o estetický zážitek. Takto bude tento symbol znovuzrození připomínat každoroční znovuzrození nového vína.


Nálevka na víno dekantační set 2ks černá - Cilio. Když si to vyzkoušíte, hned si tento produkt zamilujete. Je dobře známou skutečností, že víno chutná lépe provzdušněné.


Nezbytnost pro milovníky červeného vína. Tento průtokový dekantér dodá vašemu víno chuť a vůni okamžitě. Set zapékacích forem 2ks Clay slonová kost - Emile Henry. Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti.


Dekantační set

Set dvou sklenic na bílé víno Mami 6Kč. Set Magic Vinen dekantér se širším hrdlem - Průměr hrdla se sítkem 42mm. Byl vyvinut za účelem okamžitého provzdušňování vína.


Stačí jednoduše nalít víno z láhve přes MAGIC DECANTER do sklenice. Prohlédnout ostatní produkty z Karafy, Peugeot. Grand Bouquet Set - ručně foukané sklo.


Dekantační set

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezová nálevka na lahev vína. Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s nadčasovým designem s vysokou funkčností. Dárkové balení v kovové krabičce.


Plastové cukrářské špičky set – 6ks - Ibili Plastové cukrářské špičky set – 6ks - Ibili Moderní plastová zdobítka, která se mohou stát hlavním prvkem při výrobě jakékoliv honosné dekorace. Skleněný dekanter na víno sloužící k jeho provzdušnění, při kterém vynikne jeho chuť. Crystalex Karafa l. Víno okysličené v dekanteru se tzv. Nalévátko se umístí velmi lehce do hrdla lahve a při nalévání dochází k dokonalému provzdušňování vína díky nasávání vzduchu. Při nalévání víno nekape a nestéká po lahvi.


Set profesionálního skla uspokojí i nejnáročnějšího konzumenta vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky