pondělí 6. listopadu 2017

Dětské kolo 24 bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty kolo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů dětské kolo 24.


Vhodné pro děti ve věku přibližně až let. Kolo je ve velmi dobrém stavu. ALU juniorské dětské kolo “ hliníkový rám 15“ (35cm) Lightweight ALU Quality, bezvadný stav, očividně málo jeté, bez odřenin, díky hliníkovému rámu je překvapivě lehké (s ohledem na výbavu) a díky opružené vidlici a dalšímu tlumiči v sedlové tyči je jízda pohodlná.

Odpružená přední vidlice. Sedlo poškozené, ale funkční, plast na pravé šlapce zvnějšku prasklý a šlapka rovněž funkční (obojí viz foto). Poděbrady a okolí, příp. Přední odpružená vidlice (uzamykatelná), hliníkový rám, přehazovačka Shimano, brzdy Tektro.


Prodám dětské kolo SPECIALIZED HOTROCK 24. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Vše plně funkční a málo jeté. Vybírejte z 3inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Stavba vychází z klasického dospělého kola s hliníkovým rámem, odpruženou vidlicí a všemi potřebnými převody. Hmotnost je ve své kategorii velmi dobrá. Speciálně nově poskládané kolo s novým olejovo-vzduchovým tlumičem DT SWISS 18Nově vypletená kola s novými středy i pneumatikami, nové hydraulické brzdy, nové řidítka, páčky přesmykovače i přehazovačky, bovdeny,nový přesmykovač, nové gripy, nová kazeta i řetěz, nové šlapky.


Zde naleznete inzeráty s tématikou Dětská kola. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Dětská kola, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Dětská kola na Vámi zvolené téma inzerce. Sport - Detske kolo bazar. S optimální ergonomií a dokonalým vybavením je CYKE -Active sportovním společníkem pro všechny situace. Otočným řazením nastavíte až rychlostí a zvládnete tak překonat každý druh terénu.


Je vybavené rychloupínáky a odrazkami. Má blatníky, košík na láhev, tachometr, stojan. Hliníkový rám, kvalitní a lehké kolo.


Chybí jedna rukojeť, kolo má upadlý zadní blatník (asi je možné ještě přišroubovat), je samozřejmě hodně používané, ale nadále plně funkční a stabilní Cena 95. Před tím než začne děťátko používat dětské kolo doporučujeme pořídit mu dětské odrážedlo. Market Vám nabízí dětské odrážedla pro děti od roku.


Celkový přechod na dětské kolo je díky dětskému odrážedlu jednodušší.

Před koupí se ujistěte, že dítě. Jsou již vybaveny přehazovačkou až se převody, či odpruženou vidlicí. Tato kola jsou největší jízdní kola v kategorii dětských kol. Dětské odrážedlo učí dítě rovnováze.


Nebyly nalezeny žádné inzeráty. Pro stanovený výběr nebyly nalezeny žádné inzeráty. Ostatní - Detske kolo bazar. Dětská kola - Dětský bazar na největším portálu pro těhotné a maminky s dětmi.


Nabízím dětské kolo značky LEADER FOX vel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky