pátek 17. listopadu 2017

Potrubní ventilátor 200mm

Nevýbušné ventilátory KTEX jsou vybaveny speciálním Ex motorem a oběžným kolem s dopředu zahnutými lopatkami. Plášť ventilátoru je vyroben z pozinkovaného ocelového plechu a sací ústí je mosazi. K potrubí se ventilátor připojuje pomocí pružných manžet DS-EX. Rychlost otáček je možné regulovat 5-st.


Potrubní ventilátor 200mm

Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů. Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. Výkonný potrubní ventilátor Dalap FKO 2je určený na odtah vzduchu z průmyslových objektů, jako jsou sklady, garáže, obchody, bary, dílny. Hodí se také tam, kde potřebujete vysoký tlak a současně nízkou hlučnost: Například do malých a středně velkých místností, jako jsou koupelny, sprchy, kuchyně, skleníky, kina apod. Jsou vhodné na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou.


Dosahují velký průtok vzduchu při nízké hlučnosti. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.


Nejmenší potrubní ventilátor VKO 1z ABS plastu. Nízká spotřeba, ruční ovládání, vhodný do velmi malých prostor. Plastový potrubní ventilátor Trubine P 2je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu malých a středně velkých místností, jako jsou koupelny, sprchy, kuchyně, skleníky, kina, chaty, obchody.


Ventilátor s přírubou 200mm , Higarden. Doprava dodání zboží bez omezení. Na prodejně možné pouze osobní vyzvednutí předem připravených e-shopových objednávek.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Potrubní ventilátor Dalap FKO 200.


Detailní popis produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme venkovní ventilátor Dalap VIT 2o průměru 200mm na stěnu. Vysoký výkon, kuličková ložiska, bezpečný a tichý provoz. Skvělá cena, expedice ihned. Odtahový potrubní ventilátor HELIOS REW lze jako jediný na trhu vsunout do stávajícího potrubí a prům.


Radiální potrubní ventilátor O. ERRE TURBO-2v kovovém provedení, vysokým výkonem a odolností. Aufgrund erhöhter Sicherheits- und Hygienemaßnahmen fordern wir Kunden auf, bei der Zahlung bargeldlos zu zahlen. Vielen Dank für Ihr Verständnis. Zpožděný start, intervalový provoz, průměr 200mm. A = základní výkon, B - zesílený výkon, C - nejvyšší výkonová varianta.


Potrubní ventilátor 200mm

Tělo ventilátoru je vyrobeno z hmoty ABS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky