středa 15. listopadu 2017

Džbán na vodu s víkem

Náhradní chladicí vložka do karafy na vodu ACQUA COOL vyrobená z odolného plastu s vlastností ochladit nápoj uvnitř karafy vám nemůže chybět. Před použitím vložte na hodiny do mrazáku a váš nápoj pak bude zaručeně studený a osvěžující. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Džbán na vodu s víkem

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastový džbán s víkem a zásobníkem na led. Ideální na vodu , ledový čaj, limonádu, atd. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění.


Uzamykatelná hubice s krytem umožňuje nalít nápoj, i když má džbán nasázené víko. Detail produktu Do obchodu. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Nezáleží jen na tom, jak nápoj chutná, ale i na tom, jak ho prezentujete.


Džbán na vodu s víkem

Naše karafy vám s tím pomohou. Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro ledové osvěžení. Skladem (ks) od 2Kč bez DPH. GFT V1Zásobník na nápoje s kohoutkem 8L modrá.


Praktický džbán na nápoje s kohoutkem využijete při každé příležitosti. Vyberte si porcelánový džbán na mléko, skleněné džbány na pivo nebo kofolu nebo skleněnou láhev na vodu s uzávěrem. Nabídneme Vám plastové a skleněné džbány s víkem , džbánky z tvrzeného skla a speciální nerezový džbán na domácí limonádu se zachycením ledu nebo ovoce. Dřevěné víčko je doplněno silikonovým těsněním.


Dobře odolává čisticím prostředkům. Je vhodný pro použití v myčcce na nádobí, mikrovlnné. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Barva víka dle aktuální skladové zásoby. Skleněný zásobník s ventilem není vhodný pro mytí v myčce nádobí. Skleněný džbán 8L Bistro s plastovým víčkem, čiré, hladké sklo, skleněné ouško. Boxy se sklopným víkem i víkem s klapkami. Organizéry a přepravky.


Džbán na vodu s víkem

Džbán s uchem s víkem s výlevkou. Výsledky pH a ORP závisí na pH a ORP vstupní vody a doby působení minerálů na vodu. Pokud voda chutná příliš ostře, rozřeďte si ji neupravenou vodou.


Vložka je vyjímatelná, takže můžete džbán využít i bez ní. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Sud s víkem a kohoutkem. Při převzetí zásilky od přepravce je nutná kontrola sudu, zda nedošlo k poškození (prasknutí).


Džbán na vodu s víkem

Víko a malý filtr vám usnadní nalévání, jelikož zabrání proklouznutí kousků ledu nebo ovoce. Součástí sudu je samozřejmě víko a výpustní kohoutek, který lze jednoduše nainstalovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky