pátek 10. listopadu 2017

Kapilární rohože infraclima

INFRACLIMA Komfort, který Vás přesvědčí. Naše kapilární rohože a technologie pro Váš komfort, zdravé a energeticky úsporné bydlení. Vlastní zkušenost je lepší než tisíc argumentů. Těšíme se na setkání s Vámi! Abychom se Vám mohli plně věnovat, domluvte si prosím termín schůzky.


Kapilární rohože jsou vhodné pro vytápění i chlazení budov,. V objektu byly plnoplošně instalalovány kapilární rohože ,. H, kapilární rohož typ U, kapilární. Kontakty Sídlo společnosti, obchodní oddělení. Jedná sa o jediný systém, pri ktorom je možné využiť o polovicu nižšiu teplotu vykurovacej vody ako je teplota ľudského tela na dosiahnutie tepelnej pohody.


Poradenství a školení Semináře. Vás budeme informovat o aktuálních seminářích. Jedná se o převratné řešení zajištění celoročního tepelného komfortu ve vnitřních prostorách budov, nahrazující běžné systémy vytápění a klimatizací.


Kapilárny systém teda spája výhody rýchlo reagujúceho vykurovacieho telesa („radiátora“) a sálavého spôsobu zdieľania tepla. Nízká teplota vody v systému znamená doslova revoluční posun hranice využitelnosti ter-mických solárních systémů pro vytápění resp. Vakuové trubicové sluneční kolektory v technologii INFRA-Obr.


Kde všude budou kapilární rohože , je vždy otázka na projektanta, která vytápění kapilárním systémem zajišťuje. Pro náš dům máme dva rozvaděče – jeden pro dolní patro a jeden pro horní patro. Kapilárne rohože pre vykurovanie a chladenie celoročne udržiavajú tepelnú pohodu bez prievanu či vedľajších nepríjemných účinkov.


Jedným z najväčších súčasných žrútov energie v globálnom meradle je popri priemyselnej výrobe práve prevádzka stavebných objektov. Kapilárne rohože inštalované v strope a stene Rôzne kombináce inštalácie kapilárnych rohoží, spájajú do seba výhody stenového a stropného systému vykurovania a chladenia. Mezi hlavní nevýhodu tohoto systému patří omezení dispozice, neboť umístění nábytku před stěnu se zabudovanými rohožemi prakticky zabrání jejich funkci a vyřadí otopnou plochu z fungování.


Komplexní činnost v oblasti energetických úspor - vývoj, výroba, projekce, dodávka, školení, šéfmontáž. Tento převratný a komfortní systém je mimo jiné atraktivní už tím, že jej lze využít v neomezeně širokém spektru interiérů. V bytech, v kancelářích v. Společnost Infraclima , s. Dále se zaměřujeme na vývoj, výrobu a montáž alternativních zdrojů energie, nástrojářskou výrobu a vrtání studní. Principem je vytvoření co největší sálavé plochy s maximálním ome zením akumulace tepla do podkladních stavebních konstrukcí – stěn, podlahy, stropu. Zabýváme se výrobou kapilárních rohoží.


Realizujeme projekty a montáž alternativních zdrojů energie. Dodáváme solární systémy a tepelná čerpadla. Provádíme vrtání studní, stavební i zateplovací práce. Zaměřujeme se na vývoj a inovaci v oblasti akumulace tepla.


Mezi jednotlivými kapilárami je poměrně krátká vzdálenost, což ve spojení s malým teplotním spádem způsobí prakticky rovnoměrné rozložení povrchové teploty. Priamy distribútor výrobcov profesionálnej hygieny. Produkty osobnej hygieny - dávkovače mydla, uterákov a rozvoz náplní, priemyselnej hygieny - priemyselné utierky, čistiace pasty, hygieny pracovného miesta - pracovné stoličky a protiúnavové rohože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky