pondělí 20. listopadu 2017

Topné rohože recenze

Varianty se odlišují nejen konstrukcí, ale také výkonem nebo šířkou. Tyto topné rohože se na českém trhu dají pořídit za velmi nízkou cenu , přičemž nabízí maximální kvalitu se zárukou funkčnosti let. Další velkou výhodou je to , že můžeme koupit topné rohože v setu s termostatem za velmi zajímavou a zvýhodněnou cenu a nebo pouze samotné termostaty s podlahovým čidlem.


V našem obchodě výhodně nakoupíte topné rohože , topné kabely, topné fólie a vhodnou regulaci. Topné kabely není možné v žádném případě dělit ani krátit.

Krátit lze pouze studené konce těchto kabelů a rohoží. Snadno se instalují a ve spojení s vhodnou regulací zajišťují vysoce ekonomický provoz. Topné rohože jsou umístěny přímo pod dlažbu v tenké vrstvě pružného tmelu. Vhodné pro systémy hlavního vytápění, i pro systémy komfortního ohřevu podlahy. Toto provedení zaručuje konstantní výkon na plochu a jednodušší instalaci.


Pro jednoduchost instalace je topná rohož nejoblíbenějším topným prvkem. Elektrické topné rohože pro podlahové temperování a vytápění. Instalace a montáž nebo prodej materiálu.

Regulovatelný systém LARX UHLIKOVEFOLIE. CZ pro novostavby i rekonstrukce. Závěrečné hodnocení nejlepších topných rohoží.


Která topná dečka vás dokonale ochrání před neustálou zimou? Zde je třeba zvážit, zda potřebujete deku na celou plochu vaší postele, nebo vám postačí menší topná dečka, která vyniká mnohostranným použitím. Montáž usnadňují topné rohože , které mají kabel pevně fixován na tkanině. Snižuje se tak i riziko vzniku chyb při instalaci, avšak nelze měnit rozteč kabelů, a tím ani výkon. Jsou tenčí než samostatné topné kabely.


Pro základní výběr elektrické topné rohože stačí vycházet z následujících dvou faktorů: Typ krytiny, kterou chcete temperovat a výkon, který od rohože očekáváte. V sortimentu termoKABEL naleznete rohože vhodné pod plovoucí podlahy, pod dlažbu a jiné tvrdé kritiny, nebo pod měkké krytiny, např. Topné folie ECOFILM se dostávají do podvědomí neustále se zvětšujícímu počtu potenciálních uživatelů i realizačních firem. Tento zvyšující se trend zájmu o elektrické podlahové vytápění potvrzuje nejen množství dotazů na topné folie, ale také reálně rostoucí prodej samotných topných folií.


Díky své konstrukci je jejich pokládka na volno, bez zalévá. Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média.


Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo.

Nabízíme topné rohože a topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, akumulační kamna, ohřívače vody, regulaci. Lze je bez problémů instalovat v místnostech s dlažbou, PVC krytinou i plovoucí podlahou, včetně všech vlhkých prostor. Topná fólie, na rozdíl od běžných topných kabelů nebo rohoží ohřívá celý povrch. Rohož místně kabelem při vysoké teplotě, takže nemůže být instalována pod každým povrchem.


Topná folie spotřebuje o méně elektrické energie než tradiční topné rohože. Dobrý den, topný kabel s celoplošným ochranným opletením je způsobilý pro instalaci i do takto náročného prostředí. Samozřejmě za splnění instalačních podmínek (nesmí prostupovat dilatací, nesmí ve sprchovém koutě začínat ani končit, musí být napájen přes proudový chránič 10mA).


Tak já asi přímo neporadím, jestli rohože nebo kabely. Já původně uvažovala do naší dřevostavby elektrické kabelové topení ( rohože se prý hodí spíše do menších místností - chodba, WC, koupelna), ale nakonec jsme zvolili podlahové teplovodní. Náš specializovaný elektro obchod nabízí kompletní sortiment elektrického vytápění topné kabely, topné rohože , topné folie, sálavé topné panely, akumulační kamna, elektrické přímotopy, ohřívače vody, bojlery, průtokové ohřívače pro ohřev vody a termostaty pro domácí i průmyslovou regulaci topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky