pondělí 13. listopadu 2017

Elektrické přímotopy diskuze

Topení přímotopy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nejlepší elektrické přímotopy : recenze a tipy jak vybrat Odborná redakce 28.


Zima se blíží, a proto stále více chodíme v rodinných domech a chatách do sklepů a zatápíme, abychom bez problémů přežili chladné noci. Přímotopy mají spoustu kladů. U elektrických přímotopů je možné zmínit hned několik výhod: Uspoříte v porovnání s centrálními zdroji tepla prostřednictvím regulace konkrétních zón v čase.

Všechna energie je přeměněna na teplo, což platí pro přímotopné systémy beze ztrát. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší elektrické přímotopy a jejich recenze. Jaký zvolit zdroj tepla? Co je příčinou výpadku přímotopů?


Jakou životnost mají elektrické přímotopy ? Jak výkonný přímotop zvolit do dětského pokoje? Jak si poradit s hlučným elektroventilem plynového kotle? Jaky zvolit kabel pro propojeni plynoveho kotle a.

Tak jsem se dozvěděla,že nám do bytu budou instalovat elektrické přímotopy ,protože barák je odpojený od plynu. Kolik peněz na přímotopech protopíte a kolik jich máte v bytě? A vytopí vůbec ten byt? Jsou elektrické přímotopy právem strašákem pro jejich drahý provoz?


Jedni je zatracují, druzí na ně nedají dopustit. Na všechny položené otázky odpoví tento seriál. Pokusme se na elektrické přímotopy podívat zblízka a zhodnotit jejich vlastnosti. Výrobci nabízejí několik druhů přímotopů. Teplovzdušný ventilátor, tepelný konvektor nebo také zářiče – ať už halogenové nebo infračervené, které častokrát známe z dřívějšího vybavení panelových domů.


Elektrické přímotopy (dále jen přímotopy ) jsou buď mobilní, staví se na zem, nebo se připevní na stěnu (existují i takové, které lze využít oběma způsoby). Jejich hlavními výhodami jsou rychlost výroby a distribuce tepla a komfort při obsluze. Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy , infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny. Dobrý den, poradil by mi zde někdo s moderním elektrickým vytápěním? V bytě topíme pouze krbovými kamny.


Na zdech máme klasické elektrické přímotopy , ovšem ty vůbec nepoužíváme kvůli uspoře za elektřinu. Potřebujeme ale vyřešit dětský pokoj kam nejméně doléhá teplo z krbovek. Rozhodně nesuplují funkci Poradny.


Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou.

Diskuze na téma: Kdy se elektrické přímotopy vyplatí - 2. Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Nízká pořizovací cena oproti jiným typům vytápění a relativně vysoké provozní náklady předurčují přímotopy do domácností s nízkou spotřebou elektřiny. Své uplatnění najdou v pasivních domech nebo perfektně zateplených stavbách.


Pořizovacími náklady jsou tato topná tělesa nejlevnější variantou pořízení topného systému. Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v. Pokud vytápíte přímotopy (včetně olejových radiátorů), můžete levnější tarif. Tím ušetříte i na spotřebě dalších přístrojů, které v domácnosti máte (světla, pračka, myčka, a další). Obecně také platí, že není dobré v zimních měsících příliš dlouho větrat.


Mnoho lidí také staví radiátory za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky