pátek 10. listopadu 2017

Infrasauna pro jednu osobu

Infrasauna pro jednu osobu

Vybrat si můžete z opravdu velkého množství modelů infrasaun pro osobu , které si můžete prohlédnou na vlastní oči v našem Sauna Centru. Obsahem dodávky je také ionizátor kyslíku a rádio, díky kterému se v sauně nebudete nikdy nudit a stylová světelná rampa. Neznamená to však, že by byl její výkon menší – naopak, na zmenšený prostor má velmi výkonné ke.


Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. Tato luxusní dřevina vyniká. Chcete si pořídit saunu, ale máte problém s nedostatkem místa?


Ideálním řešením je pro vás malá infrasauna pro osobu , která se výborně hodí i do bytu, kde pro ni stačí vymezit jen malý prostor. Vysoce kvalitní výrobek firmy Harvia. Harvia Radiant obsahuje návod na instalaci, díky kterému je zprovoznění kabiny dílem pár okamžiků.


Stan Highlander Blackthorn je dvouplášťový stan pro osobu. Hlavní výhodou stanu je velmi nízká hmotnost a minimální přepravní rozměry. V batohu Vám tak nezabere cenné místo a můžete jej mít vždy po ruce.


Vnitřní stan je z prodyšného polyesteru, který obstarává dokonalý komfort. Infrasauny pro osobu. Dodávané infrasuny jsou standardně vybaveny ionizátorem kyslíku, pro čistější vzduch při saunování. Domácí infrasauna Luxe předního evropského výrobce FRANCE SAUNA je určená pro jednu osobu a je vyrobena z vzácného červeného kanadského cedru.


Domácí infrasauna Apollon předního evropského výrobce France Sauna je určená pro jednu osobu a je vyrobena z kanadského smrku. Uvedená cena sauny je s DPH. Snížené DPH lze uplatnit pokud bude stavba sauny prováděna naši firmou. Materiál hemlock, infra-zářiče s technologií karbon-kevlar, CD přehrávač se dvěma reproduktory. V nejnižší cenové kategorii najdete sauny s keramickými i karbonovými topidly, většinou jde o modely pro jednu až dvě osoby.


Nebudete přitom nikým rušeni, níže uvedené modely jsou totiž pouze infrasauny pro osobu. Máte doma málo místa, ale pořád toužíte po vlastní infrasauně? Potom vybírejte z naší nabídky infrasaun pro jednu osobu. ZADARMO držiak na esencie a miska.


Jeden průměrný cyklus saunování v jednomístné infrasauně při teplotě. V našej ponuke preto nájdete hneď niekoľko druhov týchto infrasáun pre osobu , v ktorých si môžete užiť priaznivé účinky saunovania. Aj v malej infrasaune pre osobu nájdete kľud a pohodu po náročnom dni. Domácí rodinná infrasauna Soleil Blanc předního saunového specialisty FRANCE SAUNA je určená pro jednu osobu a je vyrobena z kanadského jedlovce v bílé barvě, aby snadněji zapadla do jakéhokoliv interiéru. Děkujeme za vstřícnost a důvěru.


Domáci infrasauna Soleil Blanc predného saunového špecialistami FRANCE SAUNA je určená pre jednu osobu a je vyrobená z kanadského smreku v bielej farbe, aby ľahšie zapadla do akéhokoľvek interiéru. O svoje zdravie môžete teraz starať aj z pohodlia svojho domu či bytu. Pri výrobe bolo použité kvalitné drevo kanadského jedlovca - hemlocku. Malé rozmery dovoľujú infrasaunu umiestniť v rodinnom dome aj v priestrannejšom byte. Pro jednu osobu je velmi prostorná.


Má velmi příjemný vzhle charakteristickou vůni a jednoduchý design, který dokresluje i velká prosklená část na čelní části infrasauny. Nové infrasauny z prémiové řady si můžete prohlédnout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky