pondělí 20. listopadu 2017

Prodám elektrokotel 9 kw

Realizační firmu můžeme zajistit včetně elektropřipojení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Závěsné provedení, postupné spínání výkonu, 3-6-9kW, veškeré bezpečnostní prvky, možné nastavení teploty, zobrazení teploty a tlaku otopné vody, diagnostika, vestavěné oběhové čerpadlo, odvzdušňovač. Popis: Kotel dva roky používaný pouze v topnou sezónu.


Výstupní otačky převodovky ot. Vhodný pro stavební vrátek, kuželovou štípačku atd. K vidění v obci Slavoňov. Po dohodě mohu přiblížit na trase Náchod - Praha - K. Díky svým kompaktním rozměrům se řadí mezi malé elektrokotle.


Vnitřní modul pro splitová tepelná čerpadla s chladivem R410A: Průtokový nerezový elektrokotel nebo kW , deskový výměník včetně parotěsné izolace (EPDM kaučuková izolace mm), pojišťovací sada. Protherm Rejnok -W. Elektro kotel Dakon PTE-M 12kw.


Zvažoval bych, zda nyní nepořídit elektrokotel a později ho třeba nahradit TČ ( při růstu cen elektřiny ) – nevím ale, jak moc velké úpravy to posléze vyžaduje. Kotel je ve velmi dobrém technickém stavu. Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů.


Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla. Možná je i instalace na hybridní nebo akumulační. Důvod prodeje - přechod na jiný způsob vytápění. Po trase Jičín - Liberec rád dovezu. Pár slov o obchodu či obch.


Extrémně rychle ohřeje vodu v topném systému. Při naši instalaci naměřeno z 24°C topné vody na 60°C za cca 15min. ELECTRA Mini je vhodným zdrojem tepla jak pro klasické systémy vytápění (s dokoupením sady čerpadla a sady expanzní nádoby), tak pro využití jako záložní zdroj pro sofistikované (moderní) topné systémy s tepelným čerpadlem nebo solárním ohřevem (i bez sad).


Kotle – bazar, srovnání cen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Proč používat elektrokotle? Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější.


Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu. V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Prohlédněte si aktuální inzeráty elektrokotel protherm. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Cena elektrokotle o výkonu kW 5. DPH (pro nízkoenergetický dům, byt apod.). Kotel o nejvyšším výkonu kW (generační dům apod.) stojí 9. Ta je potom poháněna oběhovým. Prodám ŠKODA octavia combi, 1. W , nejlepší a úsporný Německý motor.


Barva: stříbrná metalíza, Rv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky