úterý 28. listopadu 2017

Olejové přímotopy

Lehké ploché radiátory plněné ekologickým olejem v bílé barvě, ideální pro použití v domech, bytech, chalupách, kancelářích, nemocnicích, školách, mateřských školách, a všude tam kde je požadavek vysoké čistoty a potřeby příjemného tepla. Pokusme se na elektrické přímotopy podívat zblízka a zhodnotit jejich vlastnosti. Výrobci nabízejí několik druhů přímotopů. Teplovzdušný ventilátor, tepelný konvektor nebo také zářiče – ať už halogenové nebo infračervené, které častokrát známe z dřívějšího vybavení panelových domů.


Některé olejové radiátory jsou totiž opravdu hlučnější. Jaká je životnost olejových radiátorů?

Olejové radiátory také velmi dlouho vydrží. Jak topit co možná nejlevněji? Pokud vytápíte přímotopy (včetně olejových radiátorů), můžete levnější tarif. Tím ušetříte i na spotřebě dalších přístrojů. Při zájmu o koupi většího množství radiátorů nás kontaktujte pro individuální cenu dopravy.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Možnost osobního vyzvednutí radiátorů na pobočce ve Vysokém Mýtě, volejte předem! S blížící se zimou dostáváme do redakce stále více otázek týkajících se právě olejových radiátorů.


Abychom vám s jejich výběrem ještě více pomohli, rozhodli jsme se na ně co nejpodrobněji odpovídat na tomto místě.

Přímotopy , přímotopy s akumulací, olejové radiátory? Souhlasím s názorem popsaným výše, že přímotopy přepalují prach, neusušíte na nich prádlo a spoustu předmětů musíte držet v uctivé vzdálenosti. Dalšími zdroji v kategorii elektrických přímotopů jsou i olejové radiátory a různé kombinace přímotopů se sálavou a konvekční složkou.


V dalším díle tohoto seriálu si odpovíme na základní otázku ohledně ekonomiky přímotopů a to: kdy se tento zdroj tepla vyplatí a kdy je lepší investovat do zdroje jiného. Naše přimotopy mají tu hlavní výhodu, že nepřestávají topit ani při vypnutí HDO kdy klasické přímotopy jsou ihned studené, ale naše s akumulací tento výpadek v pohodě překlenou a tak neztratíte pocit tepelné pohody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cena panelů NOBO je mírně vyšší.


Výkon souvisí se samotným vytápěním. Je obvyklé, že hodnota příkonu koresponduje s počtem žeber. Nebudete-li si vědět při výběru toho nejlepšího topidla pro Vás rady, neváhejte nás kontaktovat.


Samozřejmě nezapomínáme ani na. Dobrý den, rád bych si nechal poradit ohledně volby vytápění. Pořídili jsme relativně novou dřevostavbu, kde je vytápění řešeno elektrickými přímotopy , což mi není plně po chuti, ale nemá smysl zde vypisovat proč jsme volili tento dům, berme to jako fakt. Většinou jsou vybaveny kolečky, která umožňují snadné přemístění z jedné místnosti do druhé a během chvíle vás příjemně zahřejí.


Vyžadují pouze zásuvku elektrické energie. Elektrické přímotopy jsou totiž v prvé řadě stavěny jako mobilní, takže se jejich přesouvání nevyhnete. V tomto případě rozhodně platí, že čím delší šňůra je, tím lépe.

Nezapomínejte na to, že olejové radiátory jsou vcelku rozměrné, určitě tedy oceníte, když budete mít možnost postavit je někam, kde nebudou zbytečně překážet. Jako další přímotopy se nabízejí zářiče - halogenové a infrazářiče. Jsou skladné, lehké a díky tomu snadno přenosné. Jsou vhodné do koupelen nebo jiných místností, kde si chcete na chvíli přitopit.


Protože záření napřed ohřívá předměty včetně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky