úterý 14. listopadu 2017

Kokosová geotextilie

Kokosová geotextilie Geomanet K EKO 400. Dobrý den přeji, prosím o radu. Na jaře jsme na mírném svahu vybudovali skalku (skalničky, drobné keře a jehličnany), kterou jsme zpevnili rozmístěním vápencových kamenů o velikosti - cm. Bohužel při prudkých deštích dochází k erozím a splavování hlíny.


Výhody kokosových rohoží. Mimo to, že je kokosová geotextilie plně přírodní a je tudíž i plně recyklovatelná, má navíc odpovídající přírodní vzhled.

Díky svému složení uvolňuje kokosová rohož třísloviny do půdy, navíc. Geotextilie , sázecí a kokosová rohož na zpevnění svahů pro jezírka. Vhodná je také pro podložení jezírková folie.


Mezi rozmanité funkce geotextilií patří také zpevňování svahů. Za těmito účely se používají sítě s oky. Můžete zvolit jutovou geotextilii nebo kokosovou geotextilii. Ladným a jednoduchým způsobem vyřešíte problém stále se sypajícího svahu.


Jako dočasná protierozní ochrana (životnost 3-let) zpevňuje povrch ne.

TKANÁ ŠKÔLKARSKA TEXTÍLIA AGROTEX T 90G. Tedy tam, kde si odtokové a půdní. Prírodné geotextílie z juty alebo kokosového vlákna slúžia hlavne na stabilizáciu svahov počas obdobia pokiaľ svah prerastie výsadba.


Instalace kokosové rohože (kokosové geotextílie) na svahu Tento postup je jednotný pro TYP 40 7a 900. V návaznosti na použití je doba životnosti této přírodní geotextílie až let. Doba zcela umožňuje rostlinám nejen zakořenit.


Rozmanité geotextilie koupíte v našem e-shopu. Různé materiály, šíře a velikosti mřížky. Tyto tkané sítě s otevřenou síťovou strukturou jsou ideální k zabránění vzniku eroze na svazích bez vegetačního krytu. Relativně dlouhá životnost - let zajišťuje trvalou ochranu proti erozi povrchu. Zvláště vhodné pro: - surové půdy (obtížně zelený terén) - sklony až do stupňů - po rozkladu působí jako hnojivo.


Zatravňování v rámci protierozních opatření. Ochrana svahu proti erozi. Zpevnění břehů potoků, řek a kanálů ohrožený. K upevnění lze použít ocelové skoby. Nábal: bm Cena za bm.


Pokladá sa priamo na zem, dopomáha pri uchytení vegetácie na svahoch. Jutové vlákno sa v priebehu 3-rokov rozloží a pôsobí ako hnojivo pre rastliny.

Některé výrobky se začínají rozkládat po první zimě, tím dochází k uvolnění minerálních komponent, které podporují růst vegetace. Rozšiřování vegetace napomáhá vlhkost, kterou textilie udržuje. Jakmile je geotextilie správně položená, je půda připravena pro osetí.


Geosyntetiká, ktorá ponúkame. Bezpečnostná sieť Safety net Siete, Geosieť. Tvoří ji tuhá kokosová vlákna spředých do příze o tloušťce cca mm. Vhodné pro svahy do sklonu 45°, ohrožené proudící vodou.


Alternativně je možno použít zboží na neexponované svahy o sklonu větším než 45°. Vážení zákazníci, omlouváme se Vám za případné zdržení s expedicí Vašich objednávek, ale děláme maximum pro to, abychom vaše zásilky dodali v této krizové době bezpečně, v pořádku a včas k Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky