neděle 26. listopadu 2017

Plnička klimatizace wurth

Dovolujeme si Vás upozornit na důležitou změnu, která se týká prodeje chladiv. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. Chcete-li se přihlásit pomocí telefonního čísla, zadejte mobilní telefonní číslo, které jste ověřili při registraci. Pokud jste své mobilní telefonní číslo ještě neověřili, použijte přihlášení pomocí čísla partnera a po přihlášení ověřte své mobilní telefonní číslo v části My Account (Můj účet). DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever!


Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation!

Proč dělat test těsnosti klimatizace před plněním? S ohledem na vysokou cenu nového chladiva klimatizace doporučujeme vždy před zahájením plnění chladiva do autoklimatizace provést test těsnosti celé soustavy. Tento test není povinný a není v základní ceně plnění klimatizace , ale důrazně ho doporučujeme. Plně automatická mobilní plnička klimatizace italské výroby s českým softwarem.


Programy na odsávání, recyklaci, vakuování, kontrolu netěsnosti a plnění oleje. Kompletní se všemi hadicemi a koncovkami. Free Shipping Available.


Ekologická chladiva R134a a moderní přístroje značky wurth zaručují profesionální úroveň čištění a plnění klimatizace. Veškeré práce navíc máme hotové v krátkých termínech – základní servis klimatizace trvá přibližně minut podle objemu náplně a závady systému.

Klimatizační systém je založen na chlazení vzduchu pomocí chladícího média. Tato kapalina má v průběhu času tendenci z klimatizačního okruhu unikat – proto je dobré mít po. Plnička klimatizace TW AC 3YF plně automatická.


Na tomto místě najdete bohatý sortiment plniček klimatizací. S rozšířeností klimatizačních systémů v současných modelech aut a jejich nároky na údržbu se vybavení moderního autoservisu plničkami v podstatě stalo nutností. Nabízíme plničky klimatizací od italského výrobce ITECH. Automatická mobilní plnička klimatizace ECOTECHNICS ECKTWIN je představitelem již páté generace plniček klimatizací této značky.


Za skvělou cenu poskytne špičkové technologie ECOTECHNICS a automatický provoz s výjimkou napuštění nového oleje. Cyklus jednotlivých operací na sebe navazuje automaticky bez nutného zásahu. Ovládání v CZ jazyce pomocí elektronické klávesnice a LCD d. Potřebujete poradit s výběrem plničky klimatizace ? Bez váhání se na nás obraťte. Ochotně a odborně vám poradíme, jaká plnička klimatizací je vhodná právě pro vaše plány, jaké plnivo potřebuje ta konkrétní plnička klimatizací a rádi poskytneme i další informace a tipy při výběru správné plničky.


Model z řady plniček 700R. KLIMA FRESH - Čištění a dezinfikace klimatizace , jednorazový sprej 1L - BlueChem. Fresh and clean - Sprej dezinfekci a odstranění pachů automobilových. Pro dokonale čistou klimatizaci se doporučuje použít desinfekci. Prodám dezinfekční sprej na klimatizace ,použití např: při zápachu.


Wurth , BG dekarbonizace motoru.

Všechny informace o produktu WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml. Elektronická plnička klimatizace umožňuje odsávání chladiva R134a, jeho rekuperaci, vyčištění, vakuování systému, naplnění plynem, odsátí a vstřik oleje ( manuálně ). Plničku lze využít k odsávání a plnění oleje a chladicí kapaliny. Celý pracovní postup se dá kont. Mé poděkování patří zaměstnancům firmy A jistě budu doporučovat dále.


Reference: Skvělá domluva,montážní parta přijela přesně, perfektní práce, naprosto profesionální, rychlá a čistá, perfektní cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky