pondělí 27. listopadu 2017

Ohýbání trubek

Ohýbání trubek i ocelových profilů na zakázku. Minimální rádius ohybu je D. Specializujeme se na ohýbání trubek z běžné oceli, hliníku i nerezi. Sháníte ohýbání trubek a profilů či výrobu výfuků? Jste z Brna, Českých Budějovic či Ústí nad Labem?


Oslovte RONELT Zlín, nabízíme CNC ohýbání a zakružování.

CNC zakružování trubek a profilů. Výroba výfuků potrubí a výfukových systémů nákladních a osobních vozidel, stavebních strojů a stacionárních agregátů. Parametry ohybu se vybírají stejným způsobem jako u válcovacích trubek a profilů. T-kusy, klenutá dna, závity, nátrubky, třmeny. Trubky do průměru 12mm lze ohýbat zastudena, větší se musí nahřát.


Ocelové trubky se plní suchým jemným pískem (obr. A). Jeden konec trubky se ucpe dřevěnou zátkou a nasypaný písek se ve svisle postavené trubce sklepává a doplňuje se a nakonec se ucpe zátkou i druhý konec trubky.


Nabízíme CNC ohýbání a zakružování všech možných typů a velikostí profilů, jacklů, trubek a to jak oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů.

Bezpečnostní zábrany, zpracování kovů – ohýbání trubek a profilů, válcování, soustružení, CNC frézování. BG Technology je výrobní a obchodní společnost zaměřená na vysokou kvalitu svých výrobků a služeb. Pro ohýbání kulatin vyrábíme jednoúčelové přípravky s upnutím do hydraulického nebo výstředníkového lisu s tlakem t. Přesto se ale někdy stane, že výsledek není takový, jaký by měl být.


Aby naše posuzování nemělo. CNC OHÝBÁNÍ A DĚROVÁNÍ TRUBEK. Nabízíme ohýbání trubek z běžných i konstrukčních ocelí, ohýbání trubek z nerezu, hliníku a dalších kovů. Ohýbáme trubky tenkostěnné i silnostěné, trubky přesné i konstrukční. Principy tvarového ohýbání.


Tvarové ohýbání je ideální způsob pro ohýbání trubek ve velmi malém poloměru. Aby se zabránilo zvrásnění na vnitřním poloměru oblasti nebo deformaci, tvarové ohýbání nabízí dobré řešení! Provádíme ohýbání trubek , plochých profilů, profilů a tyčí.


V strojním parku máme nové ohýbací stroje na trubky a profily s hydraulickým přítlakem se širokým rozsahem ohýbání. Díky investicím do těchto strojů jsme schopni pracovat efektivně a nabízet atraktivní ceny. V současné době nabízíme ohýbání trubek. Díky mnohaletým zkušenostem v této oblasti si Boltjes Group vybudovala široký mezinárodní okruh klientů.


Některé podsedláky jsou z kruhových chrommolybdenových trubek 12x někdy to zas. Možná je trik v tom ohýbání trubek v místě kde je ta trubky upnutá.

Dříve výhradně užívanou chrommolybdenovou ocel dnes už v podstatě vytlačil. Ono to platí v určité míře i pro řídítka ocelová, akorát že ocel je na ohýbání. Trubky různých jakostí materiálu ohýbáme metodou „za studena“ na ohýbačce KM-A219-TNC a indukčně na ohýbačce W37YPC-820. Dodáváme stroje výrobců, které jsou špičkami svého oboru.


Poskytujeme poradenství v oblasti strojů a nástrojů pro. Součástí naší výroby jsou i tabulové nůžky pro střih materiálu ohraňovací lis pro ohyb materiálů – vše do délky metrů, řezání vodním paprskem a nově i ohýbání trubek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky