úterý 16. října 2018

Kompresor klimatizace superb

Kompresor klimatizace Fabia Octavia Superb Yeti 5. Kč Opravný díl kompresoru klimatizace Sanden Fabia Octavia Roomster, Superb Yeti 1. OPRAVA KOMPRESORŮ KLIMATIZACE. Mezi novinky v sortimentu značky Turbo-Tec patří regenerace kompresorů klimatizace. Nabízíme opravy kompresorů pro osobní, dodávková a nákladní vozidla, autobusy, stavební a zemědělské stroje.

Je lepsie investovat do noveho, alebo zhanat z vraku? Je potřeba zajistit funkčnost a těsnost okruhu klimatizace co nejdříve. Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží umíme představit bez klimatizace. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Cau mam dotaz nevite cim by mohlo byt ze klima prestala z niceho nic chladit.

Klimatizace , Climatronic na Škoda Superb za nejlepší cenu. Sháníte klimatizaci na Škoda Superb ? TDI a přestal mi jít už druhý kompresor klimatizace. První se zadřel a utrhl což mi je divné, nechal jsem tedy namontovat druhý,klima fungoval asi dny a opět nejde.


Byl jsem s tim v servisu škoda na diagnostice a ta žádnou chybu nehlásí. Kompletní sortiment autodílů pro osobní a dodávkové vozy, autoservisní služby, péče o firemní vozový park, dodavatel autodílů Brno. SKODA SUPERB I (3U4) 2. V a přestala mi fungovat klimatizace. Myslel jsem, že došlo k úniku chladící kapaliny, tak jsem si nechal doplnit, ale prý byla plná. Podle VAg-u by to mohla způsobovat řídící jednotka klimatizace a ventilátoru.


Určitě si vyberte konkrétní auto, jinak riskujete, že si koupíte náhradní díl, který nebude pasovat do vašeho auta. Upozornění: náš systém vyhledávání vám může zobrazit pouze výsledky relevantní pro konkrétní typ vozidla. Nové kompresor klimatizace se zárukou pro model SUPERB II (3T4) s motorizací 2. Prodáváme autodíly od značkových výrobců.


Náhradní díly pro ŠKODA jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další.

Popis: Originální klimakompresor AUDI A3. Největší náklad představuje kompresor. U starších aut včetně Škody Fabia či Octavia je nebezpečí v tom, že je kompresor stále v pohybu a klimatizace reguluje pouze množství chladicího média.


Při nedostatku náplně se může kompresor zadřít a nový stojí sedm, ale u lepších typů klidně i patnáct tisíc. Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje. Dalo by se tedy říci, že slouží jako určité rozhraní mezi nízkým a vysokým tlakem v klimatickém systému. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky