úterý 16. října 2018

Bitherm re10a

Na regulátoru prostorové teploty lze nastavit prostorovou teplotu v rozsahu od 5°C do 30°C. Elektronický regulátor RE10A je opatřen programem rychlého sušení v časovém cyklu po dobu hodin. Maximální spínaný proud A. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Bitherm re10a

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provoz regulátoru je signalizován tříbarevnou signální diodou. Regulátor je dodáván v bílé nebo. Rozsah regulace prosotrové teploty je od 5°C do 30°C. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Zásuvkové termostaty slouží pro automatické spínání a vypínání připojeného spotřebiče dle nastavené teploty. Jsou vhodné pro spínání elektrických topných a chladících systémů. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. V případě elektrického topného tělesa bez integrovaného.


Termostaty a příslušenství BITHERM. ER je ocelové konstrukce, plnìný nemrznoucí kapalinou do -7°C a opatøen elektrickým topným tìlesem vybaveným omezovaèem teploty s elektri. V e-shopu Top-radiátory. Radiátory pro každý interiér – Top-radiátory.


BITHERM , elektrické i teplovodní koupelnové radiátory, elektrické sušáky ručníků, vysoušeče obuvi, elektrická topná tělesa do koupelnových radiátorů pro kombinované vytápění i elektrické regulátory prostorové teploty. E se připojuje k elektrické síti přes instalační krabici pevného elektrického rozvodu. Přívod lze opatřit síťovou vidlicí se spínačem VSnebo elektrickým regulátorem prostorové teploty R10A nebo elektronickým regulátorem prostorové teploty RE10A. Dominujícím nosným programem společnosti však stále zůstává výroba zakázkového designu otopných těles BITHERM. Topení, radiátory pro elektrické vytápění, ústřední topení a kombinovaný provoz.


Bitherm re10a

Elektrický koupelnový sušák ručníků LINER. Trubkové radiátory do koupelny, deskové radiátory do domu a bytu. Všechny informace o produktu Sušáky na prádlo Elvl El. Náhradní sada ks upevňovacích úchytů pro koupelnová otopná tělesa typu BKO nebo elektrické koupelnové radiátory typu BKO. Montážní konzole BKO se dodává v bílém provedení.


Jsou vyráběny a testovány ve smyslu EN Jsou určeny pro otopné soustavy v individuelní i hromadné výstavbě, ve kterých se používá upravená voda nebo jiná teplonosná látka (ČSN ) o max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky