čtvrtek 4. října 2018

Čutora čsla

Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku. V platovém uzávěru lahve je úložný prostor na tablety pro čištění vody. Objem láhve je cca litr.


Dodáváno skompletované. Dnem vyhlášení zákona č.

Láhev polní ČSLA ALU - čutora za skvělou cenu. Web věnovaný Československé lidové armádě, jehož cílem je poskytnout ucelený přehled o této armádě z vojensko-historického hlediska. Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR.


Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Filcový obal sloužil jako ochrana a také jako izolační vrstva. Obal na zateplení je z filcu, opásaný řemínkem z pravé kůže.


Pomocí karabinky na koženém řemínku se láhev připínala k výstroji.

Polní lahev - čutora ČSLA. Součástí je filcové pouzdro včetně řemení vyrobeného z kůže. Veškerý materiál (obal, láhev, řemínek, zátka) odpovídá státní normě (ČSN).


Chcete svůj účet na Legion Etrangere? Neváhejte a zaregistrujte se. Uzávěr korkový se šňůrkou.


Obal filcový ( zapínání na druky nebo na tkanici ) Řemínek kožený ( pokud obal nejde dopnout - doporučujeme napařit a pak hned zapnout ) Obsah cca 75l. Nabízím k prodeji starou vojenskou čutoru, vč. UTORA o obsahu třičtvrtě litru, komplet se zateplovacím obalem a řemením, součást výbavy při každé výpravě do přírody. Kč bez DPH 15Kč s DPH. Ešus trojdílný hliníkový.


Oblíbený ešus-trojdílný hliníkový. Výrobce OZKN (Odevné závody kapitána Nálepku Košice). Retro exemplář ve výborném stavu. Vzhledem ke stáří bez záruky.

Dlouhodobě skladovaná čutora ČSLA , korkový špunt, skvělý stav. Cena za poštovné a balné platí pouze v rámci ČR. Příhozy jsou závazné, neruším je.


Všechny aukce prodejce: martink1(aukcí) na Au. Originál pro vojáka základní služby. Praktická poľná fľaša na rôzne použitie do prírody, na voľný čas, či v poľovníctve. Je vo filcovom puzdre s koženými popruhmi a plastovým uzáverom. Netestováno, bez záruky.


Vojenská čutora z čias Československa s plastovým uzáverom. Nejlevnější e-shop Primakauf. Zboží za akční ceny, slevy.


Jedete do přírody a potřebujete něco, co vám usnadní stravování a nezabere tolik místa? Od vařičů po ešusy, určitě si vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky