úterý 23. října 2018

Dansky olej

DECKING OIL - dánský olej. Směs přírodních olejů speciálně určených zejména pro úpravu dřevěných prvků v exteriéru. Jeho jedinečná formulace vyživuje a chrání dřevo a vyzdvihuje jeho přirozený vzhled.


Použité pryskyřice výrazně zvyšují životnost a přirozenou ochranu dřeva. Jediný originálny Dánsky olej od Britského výrobcu Rustins Originál Dánsky olej od Britského výrobcu Rustins znamená, že tento výrobca ako prvý na svete vytvoril unikátnu zmes vzácnych olejov na interiérové ošetrovanie masívneho nábytku. Dánsky olej Rustins s obsahom tungového oleja a ďalších špeciálnych prísad na vyživovanie a ochranu dreveného nábytku patrí.

Vďaka viacerým farebným odtieňom jediným pretretím oživuje a upravuje drobné vady. Olej navyše obsahuje UV filtre, ktoré mu dodávajú vyššiu odolnosť voči slnečnému žiareniu. Olej prenikne do dreva a po zaschnutí vytvorí odolnú vrstvu, ktorá zároveň vyživí drevo a vykreslí jeho štruktúru. Olej je možné použiť aj na interiérový nábytok. MAGMA dánský olej z přírodních stromových pryskyřic 5. Obsahuje oleje z přírodních stromových pryskyřic s obsahem laktózy a výsledkem jsou nádherné povrchy od hedvábného až po vysoký lesk.


Detailní popis produktu. Sure to catch the eye of wedding guests. These gorgeous signs are perfect for rustic themed weddings, combing rustic wood with light colour flowers produces a lovely statement piece.

Match the welcome signs up with our rustic table plans and signs to complete the set. Pair some text with a product to highlight features. Aplikací několika vrstev se povrch stává odolným vůči vodě a je vhodný zejména pro misky na ovoce a saláty. Vítejte v našem obchodě Barvíř.


Parketový olej je směs vzácných přírodních olejů, které velmi účinně obnoví a ochrání dřevo při zachování jeho původního vzhledu. Je vodě odolný, odolný proti skvrnám a je ideální pro přípravu všech druhů neléčených dřevěných podlah. Vhodné také pro natírání dveří, oken, podlahových lišt a jiných.


Dánský olej Rustins je složený ze speciální směsice olejů, jejíž základ tvoří olej vylisovaný z jadérek stromu Tung tree, doplněný směsí dalších rostlinných olejů a pryskyřic. Doporučujeme zakoupení a použití 1L oleje pro 3M dlouhou pracovní desku. Dánský olej je možné použít na následující produkty Mořidlo na dřevo Rustins, Plnič pórů dřeva Rustins, Tmel na dřevo Rustins.


Mořidlo může být smícháno s Dánským olejem, ne však více než. Rustins Lazurovací lak polyuretanový může být aplikován na Dánský olej Rustins kdykoliv. Výsledný nátěr poskytuje vysokou odolnost vůči. Dánský olej je směs přírodních olejů a je velmi vhodný zejména pro úpravu dřevěných prvků v exteriéru.


Ponúkame Vám Decking olej určený špeciálne na úpravu povrchov dreva v exteriéri. Je vhodný na záhradný nábytok, záhradné domčeky na náradie alebo besiedky, pergoly. Výrobok sa aplikuje pomocou štetca alebo valčekom na drevený podkal ktorý bol predtým prebrúsený, očistený a odmastnený.


V ponuke má všetky druhy filtračných systémov (malé a veľké) pre takmer všetky druhy priemyselných spoločností, ktoré v strojoch a procesoch využívajú olej. Dánská firma StenoCare, která prodává léčebný olej z marihuany, dnes za velkého zájmu investorů vstoupila na burzu.

Firma stanovila cenu pro svou primární veřejnou nabídku (IPO) na dánské koruny (3Kč) za akcii. Cena se nakonec vyšplhala na téměř čtyřnásobek této hodnoty a dosáhla 3dánské koruny (1Kč), což celou společnost ohodnocuje na více než. Tungový olej určený do exteriérov sa používa ako finálny olejový náter na drevo alebo na impregnáciu dreva.


Možno ho použiť nielen na ochranu drevených povrchov, ale aj železných (chráni proti korózii) a silikátových - kameň, betón (chráni proti vode). Vhodný pre všetky typy drevín, ako pre tvrdé tak pre mäkké. Má vysokú penetračnú schopnosť a vytvára vodoodpudivý film na povrchu dreva.


Poskytuje extra dlhú ochranu proti poveternosti, UV žiareniu a obnovuje prírodný vzhľad dreva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky