úterý 16. října 2018

Moje o2 samoobsluha

Moje o2 samoobsluha

Login for customers with contract. I get invoces every month. Did you fail to ? Moje O– internetová samoobsluha.


Moje o2 samoobsluha

Jednoduchá správa vašich služeb, přehled o vyúčtování kdykoli a kdekoliv. Zjistěte, kolik vám zbývá volných minut nebo SMS. English Vstup do programu. Mobilní volání a doplňkové služby. Roaming a Mezinárodní volání.


Výhoda internetové samoobsluhy Oje ta, že si můžete své služby nastavovat hodin denně z pohodlí domova. Podívejte se na videonávo kde se dozvíte jak se přihlásit nebo jak si obnovit zapomenuté heslo. On-line nákup telefonů a služeb. Jak platit za Oslužby. Onabízí výhodné volání, rychlý internet a další telekomunikační služby.


Jejich kombinací i nákupem on-line ušetříte. Navíc odměňujeme věrné zákazníky. Abychom vám mohli garantovat zvýhodněnou cenu tarifu i nadále, potřebujeme váš souhlas s prodloužením smlouvy. Jinak podle novely zákona č. Ve webové samoobsluze si změníte během chvilky většinu služeb z pohodlí svého domova hodin denně, dní v týdnu. Naleznete informace ke svému vyúčtování, aktivujete si doplňkové služby k tarifu či nastavíte roaming.


Je dostupná kdekoliv a kdykoliv zcela zdarma. Stačí, pokud v prohlížeči svého mobilu zákazník zadá adresu m. Získajte prehľad o vašom telefónnom čísle. Stačí si ji stáhnout a všechny své Oslužby můžete pohodlně spravovat z ní.


Užijte si slevy až na telefony Xiaomi. Digitální televize OTV. Pojištění mobilního zařízen. Chcete dostávat nabídky na atraktivní slevy od předních českých společností? Oblečení, parfémy, sportovní potřeby, domácí elektroniku a samozřejmě i nabídku našich vlastních služeb?


Pokud jste si neaktivovali přihlašování e-mailem, zadejte své telefonní číslo nebo číslo služby (např. Pevný internet apod.), jak jste zvyklí. Kontaktujte zdarma naše operátory hodin denně, dní v týdnu. Stránka se objevuje na 1. Prodám doménu moje - o2.


Moje o2 samoobsluha

Kdy a jak si mohu změnit tarif? Přechod z tarifu s nižním měsíčním poplatkem na tarif s vyšším poplatkem je možné realizovat prostř. Poplatok bude zaúčtovaný vždy do najbližšej Ofaktúry po vykonaní platby cez Slovenskú poštu.


Všetky naše služby sú poskytované bez viazanosti a bez pokút. Používáte mobilní telefon s OS Android? Nainstalujte si naši mobilní aplikaci MOBIL.


Moje o2 samoobsluha

CZ a mějte své služby neustále pod kontrolou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky