pondělí 29. října 2018

Kulový kohout k čerpadlu

Kulový kohout k čerpadlu

Mosazné šroubení s uzavíracím kohoutem se nejčastěji používá k oběhovým čerpadlům pro topné soustavy nebo rozvody teplé užitkové vody. K vybavení plynoměrné sestavy za účelem uzavírání domovní přípojky před plynoměrem. Kulový kohout slouží jako uzavírací.


Maximální pracovní teplota: 1°C (při barech). Pohon pro kulové kohouty – kroutící moment 5Nm,do světlosti DN 2napájení. MK kulový kohout se zajištěním.


Kohout kulový – typ 352G – 1. Nerezový kohout kulový – typ 352G – 1. P– kulový kohout , CuZn, PN 16. Připojení závitem, navařovací BW,SW,. KOHOUT kulový DN PNPEKOS 04TGTGV, ks, 3. Co dalšího , dobrý kulový kohout ještě má.


Převodní tabulka jmenovitých světlostí DN s používaným označením jmenovitých světlostí v palcích (). Pracovní teplota -až 1°C. Součástí je ploché těsnění. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí. Ovládání je řešeno pomocí páky. V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž všude tam, kde očekáváte dlouhou trvanlivost a funkčnost kulového kohoutu. Kliknutím na tento odkaz můžete odeslat poptávku na dostupnost výrobku.


Kulový kohout k čerpadlu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Studená a teplá voda, nafta, olej. Uzavírací armatura pro čerpadla a zároveň šroubení pro připojení do topných systémů a užitkové vody. V bohaté nabídce příslušenství k čerpadlům naleznete šroubení, hadicové spony, hadicové spojky, náhradní těsnění, přípojky, sací hadice nebo třeba i sací koše a samozřejmě i fitinky.


Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání. V případě nadrozměrných zásilek je doba hod. Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu ceny.


R252Y0s vestavěným kulovým kohoutem, mosaz. Kulové kohouty jsou vyráběny z uhlíkových a nerezových ocelí. V této sekci uvádíme informace a katalogy ke standardním armaturám.


Pokud máte zájem o úpravu konkrétní armatury podle Vašich požadavků (například zdvojené kulové kohouty, topné pláště, uzamykatelná zařízení, zemní soupravy, prodloužení čepu, snímače koncových poloh atd.) neváhejte kontaktovat naši. Kompaktní řešení pro připojení oběhových čerpadel. Pre pridávanie recenzií musíš byť prihlásený.


Kulový kohout k čerpadlu

Pro teploty -° C do 1° C, tlak do 60bar. Kvalitní masivní provedení z ušlechtilé nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky