pátek 26. října 2018

Topné rohože pod koberec

Elektrické topné rohože pod dlažbu, do betonu, pod koberec a PVC. Pro jednoduchost instalace je topná rohož nejoblíbenějším topným prvkem. Topný prvek (speciální vodiče s dvojitou fluoropolymerovou izolací a teplotní odolností 70ˇC) je umístěn mezi samolepící hliníkové fólie, vyztužené PE tkaninou (vysoká mechanická odolnost). Topné koberce lze instalovat jak na podlahu, či stěnu, tak ale i na lavice, do vozidel, prostor pro zvířata apod.


Aktuálně je možné si vybrat z těchto barev - viz barevnice koberců.

Popis jednotlivých koberců: Smyčkové - vlákna jsou tvořena smyčkami, koberec je na povrchu jemnější, vhodný do bytových prostor, snadná. Tato topná folie je schopna kobereček ohřát na teplotu okolo 30°C během několika minut po zapnutí. Sortiment topných rohoží pod dlažbu, plovoucí podlahy, tvrdé i měkké krytiny. Speciální podložka pro instalaci folie Ecofilm pod koberec a PVC.


Topné rohože vysoce kvalitní konstruce určené pro podlahové vytápění i temperování. Naprosto suchá montáž, navýšení podlahy pouze o 10mm. Topná fólie pod koberec , PVC.


Tato skladba s topnou fólií je určená pro tenkou a suchou instalaci podlahového topení pod různé měkké podlahové krytiny ( koberec , lino, vinylová podlaha), které dostatěčně mechanicky nechrání topnou fólii.

Nabídka dodání topné fólie se pak dělí na dva druhy, jednou z nich je metráž a ta druhá je kompletní set, který je vhodný i pro zručného kutila. Montáž nevyžaduje žádné speciální zásahy do podlahy a pokládka může být provedena buďto celoplošně, nebo jen v části, kde chcete mít příjemné teplo od nohou. Elektrická topná fólie HEATMAX CLASSIC se umisťuje přímo pod nášlapnou vrstvu, využívá se tedy pro přímotopný - neakumulační způsob vytápění. Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv plovoucí podlahu vhodnou pro podlahové topení, při použití MDF vyrovnávacích desek můžete jako podlahovou krytinu použít vinyl, lino, koberec.


Hliníkové topné rohože AL MAT pod laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Tak co vám brání si venkovní koberec pořídit? Pokud se bojíte, že byste museli řešit, kam jej uskladníte na zimu, tak vás ujišťujeme, že se vůbec bát nemusíte.


Dnešní technologie umožňují, že materiály přírodní i syntetické , ze kterých jsou venkovní koberce vyráběny, jsou natolik odolné, že je můžete mít venku celoročně. Prohlédněte si koberce na našem e-shopu nebo se stavte na naší prodejně! Tento způsob vytápění je ideální jako doplňkové topení. Proto se také málokdo ptá, zda je možné umístit topné rohože do tmelu pod dlažbu.


Jsou ideální jako doplňkový zdroj tepla. Topný kabel musí být při montáži chráněn před nadměrným napětím a tahem. PVC, lino, koberec apod. Ideální řešení pro podlahové vytápění pod dlažbou.


Nabízíme samostatně nebo v sadě s termostatem.

Srovnání nákladů na vytápění stejného rodinného domu. Náklady A: Průměrné přímé roční náklady na topení (perioda let – teplovodní topné soustavy běžně vyžadují minimálně každých až let menší nebo větší opravy nad rámec standartního servisu), bez rozpočítané ceny investice na dobu obvyklé životnosti topné soustavy. Hlavnou funkciou čistiacich rohoží je znemožniť nečistotám z ulice vstup do domácnosti.


Vyberte si rohož, ktorá rozžiari vašu chodbu. K dispozícii máte rozličné materiály, hrúbky, vzory aj farby. Celková cena je závislá na příkonu a rozměru rohože.


Na základě projektu, náčrtku nebo informace Vám vypracujeme cenovou nabídku. Zakázky plníme do dnů po zaplacení nabídkové ceny, po dohodě i dříve. Koberec se čistí stejnými nástroji jako běžné koberce.


Je-li zakoupen koberec , ve kterém je topné těleso „šité“, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, aby nedošlo k jeho poškození. Během čistícího procesu je nutné zabránit tomu, aby se nadbytečná vlhkost dostala na materiál koberce, aby nedošlo ke zkáze. Toto konstrukční řešení je velmi vhodné jako vytápění pod dlažbu, protože teplo topného systému ohřívá také betonovou nebo anhydritovou desku, do které je systém zalitý. Pokládá se do flexibilní lepící směsi přímo pod podlahovou krytinu. Modrý koberec vhodný aj do exteriéru Karo 2× 2cm.


Na doma aj do exteriéru, pod pohovku či k záhradnému nábytku na záhrade. Tento štýlový koberec od značky Bougari je vyrobený z polypropylénu, ktorý má schopnosť odolávať vode, nečistote a vyblednutiu. Instalují se pod betonovou, anhydritovou podlahu, pod dlažbu nebo pod lino, marmoleum či vinylovou podlahu. Hlavní výhodou topných rohoží je snadná instalace (možné svépomocí), rovnoměrný výkon při vytápění, ekonomický provoz a příznivá pořizovací cena. Izolační desky vhodné pod elektrické podlahové topení.


Nabídka izolace pod topné rohože a topné fólie s kročejovým efektem. Topnou rohož vybíráme podle požadované topné plochy, kterou chceme pokrýt. F-BOARD mm tepelná izolace pod topné rohože (32m2). Na obrázku je skladba podlahy s izolační deskou F-boar používá se v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky