úterý 16. října 2018

Magnetická nahřívací dečka

Levné nahřívací dečky - Nejlevnější nahřívací dečky na HLEDEJCENY. Svršek: měkký flanelový potah. TEPELNÉ PRODUKTY, VYHŘÍVACÍ DEČKY Zdravotnické potřeby a zdravotní pomůcky Polámaný mraveneček nabízíme glukometry, alkoholtestery, tlakoměry. Magnetická dečka Sanitas nabízí rychlé nahřátí, šest stupňů nastavení.


Zádová nahřívací dečka v akci najdete v akčním letáku Lidl. Akci na ZÁDOVÁ NAHŘÍVACÍ DEČKA naleznete v prodejnách Lidl. Lidl letáky Lidl Platí do: 1. Nikdo nepřihazuje, buďte první.


Dečka má pratelný bavlněný potah, teplotní nastavení a automatické vypínání po minutách. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Elektrická dečka RELAXY pro ohřev oblasti bederní části, zad ledvin atd.


Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. Hřejivá dečka disponuje rychlým nahřátím a automatickým vypnutím, které zabraňuje přehřátí podložky a zajistí tak vysokou bezpečnost. Výrobek získal certifikát Öko-Tex 1pro textilní zboží, které je vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů. Obsah balení: Vyhřívací dečka s kabelem.


To chce klid a nohy v teple praví lidová moudrost a my souhlasíme. Proto v našem e-shopu najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se rovnou zachumlejte do vyhřívací dečky. Navíc je vybaven ochranou proti přehřátí.


Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C. Beurer Vyhřívací dečka magnetická HK 63. Tato vyhřívací dečka je vybavena 6ti zabudovanými magnety které vytvářejí homogenní magnetické pole.


Nahřívací deka pod prostěradlo na jednolůžko je ideální pro zahřátí studených lůžek a jejich vyhřívání v době spánku. Dečka je vyrobena z příjemného fleecového materiálu a má odepínatelný elektrický kabel. Deka má nižší teplotu než je teplota těla. Automatické vypínání po min. Má funkci automatického vypnutí po minutách.


Nabízím elektrickou zahřívací dečku zn. SilverCrest typ SRNH 1Ana záda a šíji. Zboží z výstavy,pouze odzkoušena funkčnost - plně funkční. Za chladných podzimních a zimních večerů může přijít vhod vyhřívaná deka. Zejména (ale nikoli výhradně) starší lidé si ji často nemohou vynachválit, když venku klesají teploty pod bod mrazu a topení v domě či v bytě z nějakého důvodu nedokáže naše interiéry dostatečně prohřát.


Rychlé TURBO nahřátí, teploty. Díky tomu je vhodná pro praní v pračce. Dlouhý přívodní kabel vám pak usnadní používání dečky kdekoliv, kde máte pohodlí. Je vybavena teplotními stupni a odnímatelným ovladačem. Příjemný hřejivý materiál.


Vyhřívaná podložka do auta je vyrobená z vysoce kvalitního protiskluzového materiálu. Je vyplněná měkkou pěnou, díky které je velmi pohodlná. DATART - Opravdový elektro specialista.


Váš nákup dopravíme po celé ČR, velké spotřebiče zdarma nainstalujeme a předvedeme, vysloužilý spotřebič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky