úterý 9. října 2018

Poslat balik z domu

Objednání zabere pár minut a ušetříte až ceny balíku. Odpovědi na mail se člověk nedočká, stejně jako dovolat se na zákaznickou linku. Z tohoto důvodu jsme nuceni účtovat ještě poplatek za bezhotovostní platbu 1. Představení služby přeprava zásilek: Prostřednictvím této služby můžete posílat balíky kamkoliv po ČR.


Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku.

Díky službě Odvoz balíků přestává platit pravidlo, že když potřebujete poslat balík, musíte na poštu! Možnost odeslání Balíku Do ruky a Balíku Na poštu z pohodlí domova nebo kanceláře. Odvoz až ks balíků z kterékoli adresy v ČR. Telefonické upřesnění času odvozu.


Informování o průběhu odvozu SMS a e–mailem. Zboží balené jinak bohužel nemůžeme do přepravy přijmout. Nelze tedy poslat volně zabalené kusy, nebo zboží balené například v taškách, sudech, či jiných obalech.


Z přepravy jsou vyloučeny všechny typy pneumatik (s disky i bez disků).

V případě, že budou pneumatiky do přepravy předány, budou zaslány zpět. Vytvořte si účet a zasílejte své balíky jednoduše a levně. Stačí vždy vyplnit adresu dodání na webu nebo po telefonu a my vaše zboží doručíme až do domu. Maximální rozměr 100x50xcm.


Ideální služba pro ty, kteří si nikdy nejsou jistí, kde vlastně budou. Porovnejte si ceny od více přepravců. Odbavujete velké množství zásilek? Posílejte jednoduše a levně.


Neváhejte nás kontaktovat. Jsme skuteční a rádi pomůžeme. Doposud jste balíky vždy posílali jen přes poštu a nemáte tušení, co obnáší odeslání zásilky z domova?


Poslat balík z domu není vůbec složité. Stačí jen zadat údaje o balíku (vaši adresu, adresu příjemce, rozměry, hmotnost apod.) a systém přepravní společnosti už se dál o všechno postará. Jak poslat balík z domu do zahraničí online.


Pokud nalepíte na balík adresní štítek vytištěný přímo z aplikace Podání balíku, podací kód je už přímo na něm. Pokud nemáte možnost lístek vytisknout a adresu píšete na balík ručně, nezapomeňte nad adresáta dopsat i podací kód.

Připravíte zásilku, zaplatíte on-line a druhý den Vám kurýr zaklepe na dveře. Neviete ako poslať balík poštou? My Vám poradíme, každý týždeň posielame niekoľko balíkov a máme skúsenosti z pôšt z celého Slovenska. Je to jednoduché, viac už v našom článku ako poslať balík poštou? A to přímo ze smartphonu či z tohoto webu.


Zašleme vám SMS s informacemi o čase dodání, výši dobírky, čísle zásilky a PIN kódem, který slouží k ověření příjemce při vyzvednutí zásilky na výdejním místě. Zásilku si můžete převzít během následujících dnů. Vyzvednutí u vás doma, v práci nebo třeba u souseda. Doručím do druhého dne kdekoliv po ČR. Sme kuriér broker resp.


Cez dlhoročné partnerstvá a skúsenosti s kuriérskymi spoločnosťami na Slovensku sme vytvorili objednávkový platobný portál, cez ktorý si môže zákazník z pohodlia domova objednať kuriéra rovno k sebe domov, bez zdĺhavého a otravného. Levně, rychle, spolehlivě a bez stresu na poště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky