čtvrtek 18. října 2018

Čidlo oxidu uhličitého

Nabízíme Vám čidla oxidu uhličitého českého výrobce Protronix s. Jsou vhodné pro systémy kontrolující kvalitu vzduchu, ventilační a rekuperační systémy v restauracích, obchodech, kancelářích, domácnostech, bytech atd. Kombinovaná čidla koncentrace oxidu uhličitého a relativní vlhkosti nabízí možnost měření dvou veličin v jedné krabičce. Jsou to čidla řady NLII (New Line II) s třemi LED indikátory a novým vkusným designem. Příspěvek popisuje vlastnosti oxidu uhličitého a možnosti jeho měření.


Poskytuje základní přehled dostupné měřicí techniky, podrobněji jsou popsány měřicí principy a typy čidel s ohledem na jejich využití v různých aplikacích.

Pokud dosud váháte, zda se Vás toto riziko vůbec týká, asi budete překvapeni. Zvýšená koncentrace tohoto neviditelného, jedovatého plynu může vzniknout. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Detektory plynu skladem.


Honeywell, FIBARO, Retlux a dalších. Hasicí přístroje se dělí podle náplně.

Jedním z typů je přístroj používající jako hasicí složku oxid uhličitý. Přístroje mohou být různého provedení, ale jedno mají společné: jestliže mají být při případném nebezpečí účinné, musí se z nich oxid uhličitý uvolňovat co nejrychleji. MARCOMPLET velkoobchod měření a regulace : Čidla oxidu uhličitého - Čidla koncentrace oxidu uhličitého v ovzduší se skvěle hodí do prostorů, kde často pobývají lidé – ať už vykonávají nějakou aktivitu nebo jen spí.


NDiR - nastvitelná citlivost - analogový. Objednávkový kód: CO2-BTA. Celý průběh měření fotografují a fotodokumentaci uloží do sdílených dokumentů. Infračervené čidlo s dvojitou kompenzací teploty měří, kolik záření projde skrz vzorek plynu bez toho, aby bylo absorbováno molekulami oxidu uhličitého. Vnitřní polovodičové čidlo teploty a speciální.


Přístroj umožňuje měření podílu CO teploty a relativní vlhkosti vzduchu v interiéru. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Dále pro měření a regulaci relativní vlhkosti v průmyslu, skladech apod.


John Wemmie a jeho kolegové pojali podezření, že amygdala strach nejen spouští, ale pracuje zároveň jako čidlo registrující zvýšené koncentrace oxidu uhličitého v organismu. Hypotézu prověřili pokusy na myších. Nechali zvířata dýchat vzduch, v němž zvýšili koncentraci oxidu uhličitého z obvyklých na plných. Je vhodné pro systémy kontrolující kvalitu vzduchu, ventilační a rekuperační systémy v restauracích, obchodech, kancelářích, domácnostech, bytech atd.


Prostorové čidlo ADS-COměří koncentraci oxidu uhličitého v prostoru. Použití detektoru oxidu uhelnatého (CO) nebo detektoru oxidu uhličitého (CO2)? V tomto článku se pokusíme širší veřejnosti vysvětlit rozdíl mezi použitím detektorů CO a detektorů CO2.

Oxid uhličitý je bezbarvý plyn, těžší než vzduch, nepodporuje hoření (hasí plamen). Po otočení válce díky své hustotě neuniká do okolí a drží se u dna nádoby. Obsah oxidu uhličitého v atmosféře se zároveň jako jeden z celé řady rozličných faktorů podílí na ovlivňování vývoje zemského klimatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky