pondělí 15. října 2018

Plastové kádě

Díky nepřilnavému povrchu. Nejčastější využití naleznou u vinařů, rybářů, ale také ve městech a velkých zahradách jako nádoby na vzrostlé stromy. Vodní hladina v lemu kádě při zakrytém víku zabrání nežádoucímu přístupu vzduchu. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve.


Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Skoro na každé zahradě se upotřebí plastové kádě.

Znáte je, kulaté kádě s velkým objemem. Tyto kádě se totiž dají využít k různým účelům. Někdo v nich pěstuje rajčata nebo jinou zeleninu, jiný je používá k zachytávání vody, kterou následně zalévá. IBC kontajnery, nádrže na vodu, IBC príslušenstvo, plastové sudy, kompletný sortimentu pre skladovanie, čerpanie a výdaj nafty, benzínu a olejov.


Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Plastové sudy, nádoby a kade na hrozno a víno. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi!


Skořepinová plastová nádrž na dešťovou vodu má velmi dlouhou životnost a je vyrobena z vysoce kvalitního polyetylenu.

Sháníte polotovary a výrobky z plastu? Dodáváme plastové desky a PVC profily pro zpracování v průmyslu, reklamě a stavebnictví. Třeba materiál na odolné plastové ploty. Objednejte si finální produkty z plastu, jako jsou septiky, jímky, nádrže, bazény nebo kádě.


Prodáváme svářecí techniku na plasty. Všechny naše výrobky se vyznačují použitými materiály v té nejvyšší kvalitě. Dalším důležitým prvkem je také kvalita zpracování, jelikož na různé typy kádí a sudů se kladou různé nároky a často musejí výrobky splňovat mnoho hygienických zásad.


V naší nabídce v současné chvíli jsou. Nabízíme plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve a nádoby. Na objednávku možnost dodání sudů s UN kódem pro skladování a přepravu nebezpečných látek, agresivních. Nádrže pro chov ryb , kádě ,. Nepodléhají vlivu teplot, uskladněné produkty nemění své chuťové ani.


Mezi náš další sortiment patří vyplavovací a pracovní lodě, kádě , vaničky, přebírky, brakovací stoly, haltýře, skluzy a rukávce na vypouštění ryb. Možnost plastové vnitřní výplně vany pro prodloužení životnosti koupacího sudu. Koupací sudy je dále možno vybavit bohatým příslušenstvím podle přání zákazníka. Tipy a rady ke koupacímu sudu, které byste měli znát.


LAISTER, způsobem několikanásobného teplovzdušného svařování. C, bez nutností nátěru a údržby. Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů nových i použitých.

Dále sudy opravujeme i rozvážíme. Vážení zákazníci a obchodní partneři, vzhledem k opatřením spojených s koronavirem neprobíhají osobní jednání. Rádi s Vámi ale vše probereme telefonicky či e-mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky