středa 24. října 2018

Systém podlahového vytápění

A to díky bezdrátové technologii ovládání systémové regulace pro každou místnost v objektu samostaně. TECE je na poli podlahového vytápění dlouhodobým specialistou. Důležitou výhodou podlahového vytápění je zdravotní hledisko.


Systém podlahového vytápění TECEfloor je výsledkem dlouholetého vývoje a zkušeností na poli podlahového vytápění. Uponor Vám nabízí revoluční novinku - systém pokládky podlahového vytápění využívající funkci suchého zipu.

Přinášíme vám ukázku montáže v podání firmy Seaco. Po instalaci elektrického podlahového vytápění už bude vaší jedinou starostí to, jaké nastavit v jednotlivých místnostech teploty. Dlouhá životnost Získáte spolehlivé vytápění s velmi dlouhou životností, o které se nemusíte starat.


Pokud se řeší velké plochy podlahového vytápění (výrobní haly, tělocvičny atd.), většinou se volí tento systém. Na rovnou izolaci s nakašírovanou folií, lze instalovat trubku přímo na desku, v tomto případě pomocí vodicích lišt. Společnost FV - Plast, a. Systém FV THERM je kompletní systém podlahového topení.

Teplovodní podlahové vytápění se zárukou až let. Je to systém duálního vytápění jak pro celé domy, tak i pro jednotlivé místnosti – koupelny, pokoje, kuchyně, chodby atd. Prvotní je teplovodní podlahové topení. Vedle vynikajících užitných vlastností umožňuje díky speciální systémové desce s výstupky pro uchycení trubek jednodušší a rychlejší montáž oproti jiným systémům. COSMO Tacker systém nabízí obzvláště flexibilní podlahové vytápění poskytující zároveň hodnotnou tepelnou a kročejovou-hlukovou izolaci z pěnového polystyrenu s nakašírovanou pevnou tkaninovou fólií s rastrem 50mm.


Upevnění potrubí se provádí pomocí fixačních spon pomocí speciálního nástroje. Garantujeme vysokou odbornost našeho poradenství, kvalitu materiálu a realizace podlahového vytápění ! U podlahového vytápění neexistuje riziko popálení, jelikož se jedná o nízkoteplotní systém s maximální teplotou °C. K ohřevu podlahy je potřeba delší čas než u radiátorů, ale vzhledem k akumulační vlastnosti podlahy, tato zůstává příjemně teplá i několik hodin po odstavení zdroje tepla. Nový systém podlahového vytápění 1. Systém TOPTHERM nabízí širokou škálu materiálů a proto je dnes díky neustálému zdokonalování a vývoji cenově velmi přijatelný.


Kombinace podlahového vytápění s úsporným, kvalitním tepelným zdrojem (tepelné čerpadlo, kondenzační kotel apod.) zaručí maximální komfort i pro náročné. Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání. V případě nadrozměrných zásilek je doba hod.


V obytných a komerčních budovách jsou první volbou nejčastěji systémy podlahového vytápění.

Vzhledem k tomu, že požadavky na design a funkci podlahového vytápění mohou být rozdílné, Uponor nabízí řešení na míru nejen pro nové budovy, ale též pro renovace. Suchý systém podlahového vytápění. Podlahové topení je z mnoha pohledů výhodný systém.


Zkušený projektant naší společnosti pro Vás takový systém teplovodního podlahového vytápění či kombinovaného vytápění rád navrhne. Celkem jsme naprojektovali a zrealizovali více jak 1. Naše společnost Vám vyprojektované podlahové topení dodá a nainstaluje včetně všech regulací a topných zkoušek. Z důvodu velké setrvačnosti podlahového vytápění zaručuje použití systému PWM přesné udržení stálé teploty v místnostech.


Systém PWM kontroluje délku provozu a četnost otevření a zavření použitých pohonů ve vztahu k nárůstu teploty v místnosti. Základ elektrického podlahového vytápění RATOP pak tvoří flexibilní topný kabel Raychem s konstantním výkonem. Tento dvoužilový odporový kabel s ochranným opletením je ideální volbou pro hlavní systém podlahového vytápění.


Tento systém nemá velkou setrvačnost – místnost se tedy vyhřeje poměrně rychle, rychlá reakce na změny teploty však jde ruku v ruce s nízkou akumulační schopností. Systém pokládky potrubí s integrální podložkou a lištami snižuje cenu podlahového topení za mPružné polybutenové potrubí, nebo dobře ohebné plastohliníkové potrubí ulehčuje instalatérům práci a zkracuje dobu montáže teplovodního podlahového vytápění. Lokální ovládání - PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ Bezdrátový systém Drátový systém Příslušenstv. Systém bezdrátové regulace Wavin K-press představuje ideální řešení pro novostavby i rekonstrukce. Komunikace mezi řídícími prvky bez použití elektrických vodičů je výhodná a instalace velmi rychlá a jednoduchá.


TERMOSYSTEM je systém teplovodního podlahového vytápění do novostaveb a rekonstrukcí. Multibeton, jednalo se o naprostou novinku v oboru vytápění. Dnes z tohoto skvělého vynálezu žije velké průmyslové odvětví.


Až dosud bylo používání termostatu příliš složité a každé nové nastavování zdlouhavé, s příchodem termostatů DEVIreg se to však mění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky