čtvrtek 4. října 2018

Jawa prodej

Výpis motorek na prodej Jawa. Jawa patří mezi skutečnou klasiku. Přesto se motorky i mopedauta Jawa stále vyrábí. Původní nerenovovaná a pojízdná motorka s velice lehkou patinou. Původní lak,původní chromy,původní díly,kompletně celá Jawička je původní.


Z historického hlediska cennější než dnešní renovační kreace z repli.

Vybírejte z 3inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jawa k prodeji - aktualně nabízíme více než inzerátů Jawa od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky.


Na prodej JAWA 5OHC 0 po GO motoru a dalších částí, plně funkční. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Náhradní díly a příslušenství pro motocykly JAWA , ČZ, JAWA -ČZ, Simson, Stadion, Babetta, Korádo a další.


E-shop a kamenná prodejna.

Na prodej je vyjímečný nový motocykl JAWA 6VINTAGE, vyrobeno jen kusů tohoto vyjímečného motocyklu. Motocykl je v originální Jawa -vínové-bordo barvě. Tato Jawa je nejmoderněrnější a zatím nejvýkonnější seriová Jawa všech dob. It’s a Jawa alright – but it’s like no Jawa you’ve seen before.


It’s the same rugged reliability, but with a fresh, modern look. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů JAWA 350. From Czech republic to Europe. Vítáme Vás v našem internetovém obchodě zabývajícím se prodejem mopedů BETKA.


Nabízíme poradenství, prodej , dopravu po celé ČR, zaškolení, záruční i pozáruční servis. Vámi vybraný moped Betka složíme, seřídíme, odzkoušíme a dopravíme až k Vám do domu. Možno prodat i jednotlivě po dohodě. Motor Minarelli(Yamaha xt) se. Přestože motocykly JAWA 3řady 6s dvoudobým motorem nejsou určeny k prodeji v zemích EU, jsou stále úspěšně prodávány zejména do zemí Střední Ameriky a do Ruska.


Výbrusy válců a repase. Rack for disassembly and assembly of Jawa and ČZ engines. Bezplatná motocyklová inzerce se snadným vyhledáváním dle značky, modelu, kategorie a kraje. JAWA 3OHC – design vychází z motocyklu JAWA 35 typ 63 který byl sériově vyráběn v 70.


Po mnoha a mnoha dekádách jsme svědky toho, že česká značka Jawa opět cloumá světem motorek. Ta hybná síla ovšem nepochází z Týnce nad Sázavou, ale z Indie, od koncernu Mahindra.

Nové retro modely se ještě ani nezačaly vyrábět a už slaví úspěch, ovšem my jsme vyzpovídali Jawu, abychom zjistili, kdy se jich dočkáme taky v ČR. JAWA 3Style – motocykl s malou kapotáží a hranatým světlometem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky