pondělí 8. října 2018

Plastové flexibilní potrubí

Kanalizační potrubí je určeno pro dešťové a smíšené kanalizace velkých průměrů s vysokými nároky na kvalitu a těsnost. Je vyrobeno ze speciálního materiálu, který je pevný, vysoce odolný vůči vnějšímu zatížení, ale zároveň umožňuje i velkou ohebnost celého potrubí. Díky specifickým vlastnostem našich potrubí vám přineseme flexibilní řešení rozvodů, které se bez problémů přizpůsobí místnímu terénu.


I takový, který se liší od standardních velikostí. Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné, plastové ) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty.

PVC hadice a mnohé další. Nově jsme pro Vás také inovovali. Dobrý den Prodám flexibilní plastové potrubí vhodné na odvodnění, vzduchotechniku,dočasné dešťové svody atd.


V naší nabídce je vzt potrubí plastové a tvarovky na spojování potrubí. Vzt potrubí nabízíme za skvělé ceny. Technické detaily flexibilních plastových potrubí nové generace NRG FibreFlex a NRG FibreFlex Pro.


Konstrukce trubky Potrubí skupiny NRG FibreFlex jsou zpevněné plastové trubky pro médium izolované polyuretanovou pěnou na bázi cyklopentanu s vnějším jemně korugovaným pláštěm z LLD-PE.

Pokud se potrubí Uponor Aqua Pipe ze síťovaného polyetylenu (PE-Xa) vhodným nástrojem rozšíří na požadovaný průměr, bude mít tendenci se během krátké doby opět zmenšit na průměr původní. Provozovatel webu, Luftuj s. Ventilační potrubí flexi, Palmat. Pro teploty vzduchu do 2°C.


Využívá se v malých a středních prostorech, jako jsou byty, kuchyně, WC, spíže, kanceláře apod. Zajišťuje dokonalý transport vzduchu při jeho výměně a nízké tlakové ztráty při větrání v daném prostoru. Dvouvrstvé potrubí KLIMAFLEX je vyrobeno ze zdravotně nezávadného. Velmi snadno se nasadí na přírubu nebo spojku a utáhne pomocí lepící pásky či svorkami dané velikosti.


Vhodné do teplot v rozmezí od -až do °C. Dodáván je ve stlačené formě. Plastové flexibilní potrubí poskytuje pevnost a pružnost. NRG flex je synonymem pro plastové předizolované potrubí , určené pro dálkové vytápění, rozvody termální vody, propojení kotelen i rozvody sanity. VYTÁPĚNÍ Bezkanálové rozvody vytápění pro dodávku tepla vhodné pro různorodé aplikace, jako např.


Pro spojení potrubí s komponentem není u naší vzduchotechniky spojek potřeba. Jejich instalace je naprosto jednoduchá, jednotlivé části do sebe stačí pouze zasunout.

Většina zboží je skladem s garancí nejnižší ceny. Předizolované flexibilní potrubí Fintherm Special PEX se používá pro místní a dálkové rozvody zásobování topnou a teplou vodou. Klíčovou vlastností PEX potrubí , dodávaného v rolích, je jeho pružnost, která umožňuje snadnou a rychlou instalaci s minimem spojů.


Určený k použití pro větrací systémy. Flexibilní PE potrubí s vnitřním průměrem 75mm. Lze jej použít pro přívod čerstvého i odtah odpadního vzduchu.


Drátěný spirálový rám potrubí poskytuje pružnost a pevnost. Potrubí je vyrobeno z drátěného skeletu se samouhašovacím bílým potahem. Speciální plastové výstupky na plastových tvarovkách a přídržný kroužek na kovových tvarovkách umožňují dosáhnout vysoké úrovně přídržné síly v potrubí a brání sklouznutí tvarovky z trubky v průběhu montáže. Proto může potrubní systém snadno smontovat, vyrovnat a zalisovat jedna osoba.


Pětivrstvé plastové potrubí John Guest Speedpex s kyslíkovou bariérou, která zabraňuje průniku vzduchu. K dispozici v návinech m, m, 10. Při montáži plotů doporučujeme používat nekorodující spojovací prvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky