čtvrtek 11. října 2018

Evidenční kontrola cena praha

Se zahraničními doklady s COC listem. Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém.


Srovnání cen STK v okolí. Evidenční kontrola motorového vozidla je kontrola prováděná stanicí technické kontroly (STK). Tuto kontrolu lze absolvovat v rámci celé ČR bez ohledu na místo registrace vozidla.

Zákon o přestupcích § zákona č. Sb: Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích řídí vozidlo, které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích, tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích. STK PRAHA - RADOTÍN Vítejte v naší stanici technické kontroly. PRODEJ EKOLOGICKÝCH PLAKET DO NÍZKOEMISNÍCH ZÓN V NĚMECKU. Na pravidelnou technickou prohlídku je nutné se objednat. Na evidenční kontrolu a opakovanou prohlídku se neobjednává, lze přijet kdykoli v otevírací době.


Její cena se může mírně lišit na konkrétních stanicích, většinou se ale pohybuje okolo 3Kč. Jejím úkolem je zjistit, zdali souhlasí údaje ve velkém technickém průkazu s údaji na konkrétním vozidle.

Nikde není přesně psáno, co vše se kontroluje a co již spadá do kompetence klasické technické kontroly. Vám zajistí přípravu a zprostředkování provedení měření emisí a technikcé kontroly Vašeho vozu. Nabízíme také službu pick-up servis, tedy odvoz Vašeho vozu, provedení objednaných služeb a vrácení vozu zpět na určené místo. Před zahájením prohlídky je však nutné demontovat kryty kol (poklice).


Pro zajištění služeb STK můžete navštívit od 1. Praha Jarov ke dni 28. DN) nebo opakovaná – jednotná cena. Nabízíme Vám služby v oblasti provádění technických prohlídek, evidenční kontrol a technických prohlídek na žádost zákazníka osobních vozidel (kategorie M1), nákladních vozidel (kategorie Ndo tuny), technické prohlídky přípojných vozidel kategorií Oa O2. Platí i pro kryty kol (poklice) uchycených pod šrouby.


Bez provedení demontáže není možné úspěšně absolvovat jak evidenční tak i technickou prohlídku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Petr Douša, STK MYNOS, Pronto STK, s. Vítáme Vás v největší stanici technické kontroly. Stanice technické kontroly v Praze a okolí. Jde především o kontrolu VIN čísla, čísla motoru, barva vozu, zápis ABS, řazení, výrobní štítek vozu, správná velikost pneumatik a rozměry ráfku.


Povinné ručení Česká pojišťovna Česká pojišťovna vychází při stanovení sazeb pojistného z kubatury pojišťovaného vozidla. Varinta pojištění Bonus Exclusive kryje náklady ze způsobené nehody až do výše 1milionů Kč. STK Karlovy Vary – Bohatice.

Zkušební stanice technické kontroly má pověření Ministerstva dopravy na provádění technických kontrol vozidel před jejich uvedením do provozu (např. po přestavbě, po individuálním dovozu atd.) a na provádění technických kontrol a prohlídek vozidel přepravujících nebezpečné náklady specifikované v Evropské dohodě o mezinárodní. Kde získám Výpis z evidenční karty řidiče? O Výpis z evidenční karty řidiče můžete požádat na odboru dopravně správních agend příslušného městského úřadu obce s rozšířenou působností.


Vydání Výpisu z evidenční karty řidiče se řídí Zákonem č. Chtěla bych se zeptat, jestli je pravda, že technická kontrola plní po dobu dní od jejího uskutečnění funkci evidenční kontroly při přepisu auta?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky