čtvrtek 11. října 2018

Sunsystem placeo

Najobľúbenejšia naklápacia pergola! Lamelové pergoly PLACEO3sú populárne riešenie zastrešenia terasy pre moderné stavby. Tento typ pergol má úplne rovnú obvodovú konštrukciu (bez sklonu) a strechu tvorí hliníkové lamely, ktoré je možno polohovať (naklápať) v rozmedzí od ° do 1°. Pergoly Alaris Placeo jsou nejprodávanější naklápěcí pergoly v České republice! ZÁKLADNÍ POPIS KONSTRUKCE PERGOLY.


Sunsystem placeo

Lamelová pergola je tvořena extrudovanými hliníkovými profily té nejvyšší kvality, které jsou ošetřeny práškovou barvou. Nejdůležitější částí pergoly jsou příčné a podélné nosníky, které. Hliníkovou konstrukci je možné nalakovat barvou dle přání zákazníka ze vzorníku RAL či dodat se speciální úpravou Decoral. Bioklimatická pergola je tvořena extrudovanými hliníkovými profily té nejvyšší kvality, které jsou ošetřeny práškovou barvou.


Bioklimatickej pergoly placeo TWIN sú populárne riešenie zastrešenia terasy pre moderné stavby. Popis: Zákazník z obce Ladná si u nás vybral pergolu s naklápěcími lamelami. Konečná volba padla na oblíbený model Placeo. Hliníková konstrukce byla dodána v antracitové barvě a lamely obsahují osvětlení.


Sklápacie pergoly PLACEO DOUBLE sú populárnym riešením zastrešenia terasy pre moderné stavby. Jedná se o moderní model Placeo s naklápěcími lamelami. Naklápacie pergoly PLACEO sú populárne riešenie zastrešenia terasy pre moderné stavby.


Více než let dodávame stínící techniku na míru. Pergoly, markýzy, ploty, žaluzie, rolety, clony a další. Ochraňte tarasu před sluncem i nepříznivým počasím pomocí naklápěcí pergoly PLACEO. Díky naklápěcím lamelám ideálně reguluje teplotu i propustnost slunečního. Ochráňte tarasu pred slnkom aj nepriaznivým počasím pomocou naklápacej pergoly Placeo.


Sunsystem placeo

Vďaka naklápacím lamelám ideálne reguluje teplotu aj priepustnosť slne. Společnost SUN SYSTEM s. Vaša pohoda , naša starosť ! Sídlo firmy se nachází na jižní Moravě v obci Veselí nad Moravou a od počátku společnosti bylo cílem dodávat našim zákazníkům kompletní sortiment a služby v. Jedinečný stínicí prvek. Chrání terasy před nežádoucími vlivy počasí: deštěm, sluncem či sněhem.


Samostatně stojící protidešťová pergola Placeo od Alaris vás nadchne moderním designem a jednoduchou elegancí. Samostatne stojaca protidažďová pergola Placeo vás nadchne moderným dizajnom a jednoduchou eleganciou. Chráni terasy pred nežiadúcimi vplyvmi počasia: dažďom, slnkom či snehom. V čase intenzívneho slnečného žiarenia tieni a reguluje teplotu.


Sunsystem placeo

Hledáte inspiraci pro vaše venkovní posezení? Ivo Pospíšil, náš odborný technik, vám představuje pergoly CLIMAX s voděodolným zakrytím. Pergola Placeo with tilting slats #128064; Thanks to side glazing you will get another residential space to which we can also add heating systems and pergola you will enjoy the winter!


Feel free to ask us for more information. Pergola PLACEO od českého výrobce Alaris zdobí terasu i ambasadorce společností Alaris a Sun System – topmodelce Simoně Krainové. Navíc se jedná o nejprodávanější bioklimatickou pergolu u nás.


Jsem jednatel společnosti SUN SYSTEM s. Zajímám se o design menších staveb na zahradě a architekturu obecně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky