úterý 9. října 2018

Alza termostatické hlavice

Termostatické hlavice na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Díky této termostatické hlavici Somfy budete mít možnost ovládat radiátory individuálně v každé místnosti. Teplotu můžete upravovat přímo na hlavici io, nebo pomocí systému TaHoma. Chytré termostatické hlavice na Alza. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Danfoss, FIBARO, Elektrobock a dalších. Topení podle vašich představ. Hlavice umožňuje nastavení požadované teploty přímo tlačítky, která má umístěna na svém těle.


Další variantou je propojení s řídící jednotkou, díky níž si nastavíte různé časové programy a topné režimy.

Koupil jsem od firmy Emos dvě hlavice před dvěma lety. Byly jenom kulaté, jinak stejné plastové uchycení s kovovou objímkou. Rozpadlo se uchycení u obou dvou. Vyhozené peníze, mám doma teď hlavice , které nejdou opravit, ale jejich regulace funguje, jen je nelze přišroubovat k radiátoru.


Zvyšte si komfort svého bydlení pomocí termostatické hlavice HR92. Túto elektronickú termostatickú hlavicu ľahko integrujete do vášho vykurovacieho systému a vďaka bezdrôtovej technológii sa ovláda ešte ľahšie. Programovatelná termostatická hlavice dokáže srazit nemalé náklady pomocí regulace topení.


Na termostatické hlavici si nastavíte požadovanou teplotu, kterou zobrazuje displej. Vďaka tejto termostatickej hlavici Somfy budete mať možnosť ovládať radiátory individuálne v každej miestnosti. Teplotu môžete upravovať priamo na hlavici io, alebo pomocou systému TaHoma. Vykurujte doma efektívne a bez vysokých nákladov.


Využite na to termostaty, ktoré možno ovládať diaľkovo pomocou inteligentných telefónov a tabletov. Jednoznačnou výhodou inteligentného termostatu je úspora nákladov za vykurovanie a možnosť prístupu odkiaľkoľvek. Ovládajte ventil kúrenia komfortne, so štýlom a ušetrite až nákladov na teplo. Netatmo , FIBARO, Tado a ďalších. Inteligentné termostaty a termostatické hlavice umožňujú riadiť a nastavovať teplotu na diaľku prostredníctvom mobilnej alebo webovej aplikácie.


Disponujú možnosťou ľahkej programovateľnosti štýlu vykurovania tak, aby bol maximálne efektívny a spotreboval minimálne množstvo energie. Chytrá domácnost zlepšuje váš komfort, šetří vaše peníze a nyní i skvěle vypadá.

Múdra domácnosť zlepšuje váš komfort, šetrí vaše peniaze a teraz aj skvele vyzerá. Táto bezdrôtová termostatická hlavica získala dizajnové ocenenie Red DInteligentná domácnosť zlepšuje váš komfort, šetrí vaše peniaze a teraz aj skvele vyzerá. Inteligentní termostaty a termostatické hlavice umožňuji řídit a nastavovat teplotu na dálku prostřednictvím mobilní nebo webové aplikace.


Disponují možností snadné programovatelnosti stylu vytápění, tak aby byl maximálně efektivní a spotřeboval minimální množství energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky