středa 3. října 2018

Tepla vlozka do spacaku

Nová teplejší vložka do spacáku z příjemného mikrofleecového materiálu ve střihu anatomické mumie. Krom vysokohorských turistů, trekařů a vodáků se Kyrgyzstán dostal také do hledáčku cyklistů. Zdejší odlehlé offroadové cesty v příjemné nadmořské výšce kolem tří tisíc metrů dovolí bez větších rizik spojených s obávanou výškovou nemocí dostat se s kolem až do bezprostřední blízkosti zaledněných velikánů typu sedmitisícovky Chan Tengri. Vložka do spacáku SEA TO SUMMIT Thermolite Reactor Extreme.


Extrémně teplá vložka do spacáku. Vylozit jedenact stovek za vlozku do spacaku je dost To uz bych fakt uvazoval spis o druhem, lehcim spacaku , ktery se da vyuzit i samostatne. Ja mam toto, nestala ani polovinu, lehka, skladna, muzu ji prat kdy chci a kdyz ji zlikviduji, tak to tolik neboli.


Vhodné i jako samostatný spací vak do tepla či na horské chaty. Lifeventure Cotton Sleepers Mummy - vložka do spacieho vaku. Funguje jako absorber tělesné vlhkosti a dodatečný izolant. Polypropylenoová složka pleteniny urychluje transport vlhkosti. Přítomnost polyesteru zajišťuje lehkost podložky a nízkou hmotnost, která dosahuje 1g.


Bavlna je zase přirozeně pohodlná a prodyšná. Materiál 1 polyester s příjemným bavlněným omakem. Získejte nejnovější novinky a speciální slevy Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Hodí sa najmä pri dlhšom pobyte vonku.


BASICNATURE FLEECE , červený - vložka do spacieho vaku, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby. Vložka se stahuje pružnou tkanicí kolem hlavy , černá barva usnadňuje rychlé sušení na slunci. Transportní obal ze silikonizované cordury je součástí. Sport - Spacak vlozka bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Používanie hodvábnej vložky do spacieho vaku Forclaz vám umožní optimalizovať hrejivosť spacieho vaku o približne až 2°.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Bavlněná hygienická vložka do spacího pytle. Online magazín o horách – v článkoch sa venujeme túram, horským chatám, útulniam, testujeme vybavenie a radíme začiatočníkom. Prostredníctvom plánovacej aplikácie HIKE PLANNER si môžete naplánovať svoju trasu, pozrieť ju na mape, zistiť prevýšenia, vzdialenosť a odhadovaný čas. Galériu horskej fotografie.


Hygienicka vlozka do spacaku najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Originálna vložka do vojenských kabátov. Vložka sa používala do kabáta vzor 8 kabáta vzor (ČR) a kabáta vzor (SVK).


Teplá vložka, ľudovo nazývaná aj ukáčko, zabezpečí vďaka vysokému vláknu udržanie telesného tepla aj pri veľmi nízkych teplotách. Ukáčko sa do kabáta upevňuje pomocou gombíkov. Je vyrobena z nejlehčího vlákna Thermolite, jaké kdy firma DuPont vytvořila. Spanie vo vložke do spacieho vaku uľahčuje údržbu spacieho vaku (menej prania = väčšia trvanlivosť a dlhodobá tepelná účinnosť). Veľmi užitočná v nocľahárňach a útulniach.


Kvôli väčšiemu pohodliu si vyberte vložku rovnakého tvaru ako váš spací vak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky