pátek 26. října 2018

Ventilátor airflow icon 15 bílý

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zapuštěný přímo do zdi nebo na stropě působí nenápadně a přesto velmi stylově, zvláště v menších prostorech. VENTILÁTOR DO KOUPELNY AIRFLOW ICON.


Může být umístěn ve sprchovém koutě i nad vanou. Použitelný s potrubím do metrů.

Průměr připojení 1mm. Jeho předností je tichý provoz, netradiční kruhový design a velice snadná montáž. Common features of iCON. CON and have replaceable covers.


Nikdy předtím jste neviděli takový design! Jeho tenký profil s třílistým uzávěrem z něj dělá originální stylový doplněk. ICON - koupelnové ventilátory.

Odtahový ventilátor AIRFLOW iCON je ideální jako větrák do koupelny, ventilátor na WC či jiných místností. Náš e-shop funguje s minimálním omezením. V návaznosti na zvýšená bezpečnostní a hygienická opatření žádáme zákazníky, aby při placení upřednostnili bezhotovostní platby.


Volba ze tří velikostí Vám umožňuje vybrat právě tu velikost, která přesně odpovídá velikosti místosti a požadavkům na výměnu vzduchu. The iCON out of the box can be installed to work from a remote individual switch or a light switch. If you require more functionality from your iCON then you will need to purchase a plug in module.


CON can match any décor with a range of twist and click replaceable covers. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Uzavíratelný ventilátor iCON do koupelny bílý.


POZOR - UPRAVEN PROVOZ BĚHEM PANDEMIE VÍCE INFORMACÍ ZDE. Video taken in real time to demonstrate how quiet the icon extractor fan is and its unique delayed opening and clo. Flow Icon bathroom extractor fan. Elegantní ventilátor se zcela novým designem do menších koupelen a toalet. CON je ideální pro menší koupelny a toalety.


The airflow iCON ecoSELV fan is an efficient, stylish and unique ventilation solution for the modern home.

The shutter design makes switching on and off almost silent, and helps reduce external noise ingress. The slim profile and iris shutter of the iCON ecoSELV make it a fan which will blend discreetly into any setting. Ventilátor iCON ECO bílý. Odtahové potrubí o průměru 1mm může mít délku maximálně m. Ideális a kisebb fürdőszobák és mellékhelyiségek szellőztetésére.


Golyós csapágyazása biztosítja a halk és hosszú élettartamot, ill. Velkoobchod s osvětlením a elektroinstalačním materiálem. Az Airflow Icon ventilátor ideális a zuhanyfülke fölé.


Kulatý designový ventilátor do koupelny Airflow Icon ECO, o průměru 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky