úterý 30. října 2018

Dezinfekce klimatizace ozonem brno

V neposlední řadě se plnění klimatizace Brno zaměří na napuštění klimatizace tou správnou náplní. Jak probíhá čistění klimatizace vozu Ať už zvolíte klasickou metodu proplachováním, anebo ozonem , budete muset svůj vůz přivézt do Brna. Proč dezinfekce autoklimatizace u CIPRES FILTR BRNO ? Co dokáže přístroj na dezinfekce autoklimatizací?


Pomocí ultrazvuku rozpráší dezinfekční látku v podobě jemné mlhoviny do celé vnitřní soustavy klimatizace i do kabiny vozidla a tím zničí nežádoucí bakterie, plísně a zápach. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu?

Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu. Důležitou každoroční součástí péče o klimatizaci je také čištění a desinfikování klimatizačních rozvodů (vzduchotechniky a topení) a interiérů vozidel. Odstranění zápachu a dezinfekce prostor (čištění ozónem) provádíme pomocí výkonných generátorů ozonu.


Našim cílem je pomáhat žít v čistém a příjemném prostředí. Vyberte si z naší bohaté nabídky ZDE. S vlhkostí se zde usazují i drobné nečistoty, které vytvářejí půdu pro mikroskopické částice jako jsou bakterie, houby a roztoče. V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky.


Zdá se vám, že cítíte v automobilu zatuchlý zápach?

V dnešní době je součásti výbavy téměř každého vozu a je zapotřebí vědět, že pro její správnou funkci je potřeba provádět pravidelné kontroly minimálně po dvou letech provozu. Příčinou je vlhkost, která se sráží na výparníku klimatizace. Provedené úkony údržby, dezinfekce a. Celý proces dezinfekce Ozonem trvá cca minut. Pro dosažení ideálních výsledků dezinfekce a odstraňování zápachů by měl být automobil předem důkladně vysátý, vyčištěný mokrou cestou nebo párou a vyměněn kabinový filtr. Navíc, na rozdíl od běžného čištění autoklimatizace , je tato metoda velice účinná a přitom cenově dobře dostupná.


Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Oxidační proces s ozonem je tak účinný, že mikroorganismy nejsou schopny budovat imunitu, jako je tomu u konvenčních chemikálií. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem.


Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. S profesionálním přístupem se postaráme o Váš vůz. Používáme výhradně kvalitní prostředky značek Meguiars, Karcher, Sonax, Wurth a Pikatec. Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví.


Rychle a spolehlivě ničí také velmi odolné druhy nebo formy patogenních mikroorganizmů, které chlor a. Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času?

Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Ozon účinně zbaví vůz bakterií, plísní a zápachu, který denně dýcháte.


Ozonem lze velmi účinně dezinfikovat jak bytové klimatizace , tak klimatizace automobilů, vnitřní prostory domácností, nebo kanceláře. Během ozonovaní se eliminuje velmi široké spektrum patogenů, odstraňuje se nepříjemný zápach např. Servis klimatizací Brno -Slatina.


Potřebujete připravit klimatizaci vozu na novou sezónu? Doplnit do klimatizace chladící médium, nebo ji na jaře pro jistotu zkontrolovat? Náš autoservis je připraven vám pomoci. Brno - Brno -Židenice, Česká republika AUTOSABI.


Nabízíme kontroly a servis klimatizací pro všechna vozidla. Jablonec nad Nisou Pneuservis Rudná s. Pokud chcete, aby Vaše klimatizace fungovala správně, požadujte u svého servisu provedení strojové dezinfekce , výměnu kabinového filtru i kontrolu náplně plynu a oleje. Chraňte své zdraví a zdraví svých blízkých a nedýchejte mikroorganismy a plísně.


Nejsou vidět, ale dokáží potrápit a vyvolat alergie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky